Regvær og saftis

Hey! 
I dag vil jeg ikke si at sommerværet er helt på min side. Jeg har bestemt meg for å ikke bruke bukse hele sommerferien og i dag merket jeg at det var et dumt veddemål å ha med meg selv. Regnjakke, shorts og gummistøvler... Jeg er på hytta i Grebbestad, vi har hatt strålende sol hele uka så jeg burde kanskje ikke klage på været fordi det regner en dag?

Jeg har funnet en ny yndlingshobby her nede. Nemlig å være kreativ med saftisformene. Jeg har laget youghurtiskrem, isteiskrem, saftis osv. Jeg har ikke laget saftis selv siden jeg var liten, så jeg hadde helt glemt hvor stas det er å ta den ut av fryseren og hvor godt det faktisk er! I morgen reiser jeg hjem fra hytta for å ha kjøretimer, jeg har vært på hytta i en uke nå så det skal bli deilig å komme hjem litt. 

Flere som pleier å lage saftis selv? Og har dere noen tips til gode saftiser jeg kan lage? 

Kath :)

4 kommentarer

Carro

07.07.2012 kl.20:23

du kan jo prøve med smoothie? eller sjokolademelk.

sofieosmo

08.07.2012 kl.17:29

Prøv å lage en is med "Fun" saft med istesmak, den er kjeeeempegod! <3

Jenteredaksjonen

08.07.2012 kl.23:27

Syns du er fresh i shorts, støvler og regnjakke, jeg ;) Prøv smoothieis neste gang. Nam! /Sim

Marte Aksnes Vassend

09.07.2012 kl.10:25

Hvor kjøper man sånne former man kan lage is i? :)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits