Julia-kontor på hytta

Nå var det endelig tid for ferie og jeg har nesten klart å koble helt av på hytta i Stavern. Jeg klarer selvfølgelig ikke å legge fra meg Julia helt og tok med meg Macen min for å gjøre det mest nødvendige. Men det er jo ikke noe problem å jobbe når man kan flytte hele kontoret ut i sola;) Skulle ønske jeg kunne ta med meg resten av redaksjonen til hyttekontoret også!  

Jeg forsøker å være ekstra flink til å trene i ferien og det er skikkelig deilig å starte dagen med en løpetur til Rakke der jeg kan trene helt for meg selv før alle andre har stått opp. Det er ekstra gøy å trene når man kan ha det så fint rundt seg. 

På mandag sa vi hadet til min vakre svigerinne, Merete. Hun er akkurat nå på vei til Los Angeles for å bo der ett år. Der skal hun jobbe med masse kule prosjekter i ekte Hollywood-style. Hun kommer til å møte mange kjendiser for å intervjue dem. Jeg syns hun er skikkelig heldig og må innrømme at jeg er bittelitt misunnelig ass... 

Hvem ville du aller mest intervjuet i Hollywood hvis du skulle jobbe der i ett år? 

Sommerklem fra Stavern:)

6 kommentarer

Madelen

11.07.2012 kl.16:28

Fine bilder!! :-)

Nora

11.07.2012 kl.17:16

Fine bilder :-). Jeg ville vel mest intervjuet Victoria Justice!

kristine

11.07.2012 kl.18:31

Justin Bieber!

Marte

11.07.2012 kl.22:02

One direction og Justin Bieber of course :*

Emma:)

12.07.2012 kl.10:16

one direction MÅ bli intervjuet og skrevet på bloggen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hilsen værdens største 1D-fan

Rihannafan nr1

16.07.2012 kl.21:23

RIHANNA!!!!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits