Dagens outfit og bading

Hei! 
Jeg må faktisk innrømme at jeg ikke har noe som helst spennende å blogge om denne ferien. Jeg er på hytta, er hjemme, er på hytta, er hjemme. Det er det eneste. Men, over ser dere i hvert fall det jeg har på meg i dag! Været har vært så strålende så jeg har tilbrakt dagen på en holme ute i skjergården med en morsom bok og musikk på øret. Digg. Jeg elsker når jeg kan gå rundt i sommerkjole uten å fryse, kjole er nemlig et av mine yndlingsplagg- og spesielt denne!

Siden det er så varmt har jeg naturlig nok ikke på meg så mange plagg, men for dere som lurer; kjole fra marked i Miami og bikini fra H&M. 

Æææ, også har jeg bada! Jeg elsker jo å bade, det er bare det at det er mye kaldere her enn i Frankrike- så jeg er litt pingle. Men de siste dagene har jeg bare vært nødt til å kaste meg ut i det kalde vannet. Jeg er litt stolt, og føler meg veldig tøff. Spesielt med tanke på at lillebror ikke engang rører vannet med tåa...

Hvordan nyter dere sommerdagene? Og er det kanskje noen flere av dere som tilbringer dem ved Grebbestad?

Kath :)

4 kommentarer

P.B

21.07.2012 kl.17:39

så fint det var, skikkelig sommerlig :)

Sofie

21.07.2012 kl.21:12

Du får kose deg på hytta i Grebbestad:) Har vært der før :) har bada i dag jeg også,flere ganger :)
Jeg har også bada i dag! Det var deeilig! Jeg nyter sommeren her nede i Oslo i en ukes tid, fint vær her! :)

Brooke

24.07.2012 kl.13:41

Det er skikkelig fint i Grebbestad! Har hytte der jeg å :)♥

Har bada i dag,...skikkelig deilig da ♥

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits