Reisebrev!


Hei jenter! Nå er vi tilbake i Norge igjen, og har fått med oss mange gode minner i kofferten. En av de beste kveldene hadde vi på denne restauranten som heter Helios, i Juan les Pins. Der sitter man på stranden og spiser, med bena rett i sanden.


De høye hælene jeg hadde tatt på meg for kvelden måtte derfor stelles pent ved siden av bordet!Vi dro videre fra den franske riverieraen til Piemonte i Italia. Der var det helt nydelig, og vi bodde på en liten Bed&Breakfast midt mellom alle drue- og olivenlundene, like ved landsbyen La Morra. Her ser dere veien ned til bassenget og hagen fra huset. Hver morgen ble det servert en deilig frokost med blant annet nybakte makroner, namnam!!

Nå gleder jeg meg til å møte Kirsti og Randi på jobben igjen om veldig kort tid, og til å planlegge masse kule ting for Julia neste år!

Er det noen dere gleder dere spesielt til å se igjen etter ferien?

Sommersmask fra Sunnis :)

2 kommentarer

Caroline Tomlinson Payne ~

26.07.2012 kl.16:36

Jeg gleder meg egentlig bare til å sitte forever alone på rommet mitt og slappe av.

renate langaas

26.07.2012 kl.18:15

kult♥

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits