Kjedelige søndagpøndag

Hei! 

Flere enn meg som synes søndager er kjedelige? Ikke nok med at det betyr at helgen snart er over(har ikke såå mye å si nå i ferien), men det skjer jo ingenting heller. Det mest interessante som har skjedd her hos meg i dag er at en harepus nettopp hoppet forbi soverommet mitt. Planen for i dag er å se på film og sykle inn til Grebbestad sentrum.

For dere som har lite å gjøre i dag, vil jeg gjerne tipse dere om noen fine og morsommme filmer dere kan se.

LOL med Miley Cyrus. Jeg er kanskje litt treig, så jeg så den for første gang for en uke siden. Nå er jeg hekta- har faktisk sett den flere ganger allerede. Kanskje aller mest fordi Douglas Booth som spiller Kyle i filmen er ekstremt kjekk.... Men også fordi filmen er kjempesøt, morsom og fin! For dere som ikke har sett den enda, SE DEN!
 

Ikke Naken. Utrolig søt og litt trist film. Filmen er norsk og handler om tre venninner som har bestemt seg for å aldri interessere seg for gutter. Filmen er kjempemorsom og absolutt verdt å se, jeg har sett den mange ganger!
 

Bare skyer beveger stjernene. Denne filmen er kjempesøt og veldig veldig trist. Det er en norsk film om en jente som nettopp har mistet lillebroren sin. Filmen er både trist og morsom, men aller mest søt!
 

To på rømmen. Denne filmen har vi hatt hjemme veldig lenge, men jeg har aldri fått somla meg til å se den. Heldigvis har jeg hatt lite å gjøre i sommer, så jeg fikk sett den for noen uker siden. Og den er så utrolig morsom! Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sett den før... For dere som ikke har sett den, gjør det nå!

Har dere noen filmtips?

Kath :)

5 kommentarer

Mina

29.07.2012 kl.15:48

Kos dere <3 Jeg ble akkuratt abbonement på julia ;D Jeg har fått det nye bladet om vennskap også, digger det <33 Komentere tilbake ?

Maria

29.07.2012 kl.18:56

Sett alle filmene unntatt LOL har sååååå lyst å se den!

Enig,søndager er kjedelig,uansett om det er ferie eller ikke.

Lena

29.07.2012 kl.21:13

Jeg har sett Ikke naken og To på rømmen <3

Sofie Noren Lunde

29.07.2012 kl.22:47

Jeg har sett to på rømmen ,og jeg har veldig lyst til å se filmen LOL!! Men har en film som heter HOPP!! Den er en søøøøøøøt!! Påskefilmene:) :D <3<3

Marte Sofie

01.08.2012 kl.15:00

Har lest boken ; Bare skyer beveger stjernene :D Elsker boken!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits