Jeg har fått meg jobb!

Hei! 
Jeg er som dere vet endelig ferdig med 13 år på skolebenken. Det hadde kanskje vært smart å starte på skole igjen denne høsten, men jeg må innrømme at jeg faktisk er litt lei. Derfor har jeg bestemt meg for å ta skolefri et år. Men jeg kan jo ikke akkurat sitte hjemme å gjøre ingenting hver eneste dag, selv om det sikkert hadde vært litt deilig det også... Jeg hadde veldig flaks fordi en av matbutikkene der jeg bor søkte ansatte til ferskvaredisken akkurat nå. Jeg var på intervju på onsdag, og fikk lov til å starte allerede på torsdag! Superflaks! Så nå kan dere finne meg i Sparuniform på Kastellet. Bildet over er fra den første dagen min, hvor jeg holder på å pakke ned fiskedisken. Broren min har også jobba der, så han kom selvfølgelig innom for å le litt av meg og uniformen min... 

Jeg trives allerede kjempegodt, så jeg gleder meg til å være der dette året! 

Er det noen av dere som har en jobb ved siden av skolen kanskje? :)

Kath :)

3 kommentarer

Helga Beate

04.08.2012 kl.16:12

Så kult! Gratulerer med jobben, da! :)

Ja, på Tirsdag, Onsdag og Torsdag (når det er skole) er jeg leksehjelper for en gutt som bor rett ved siden av skolen. Begynte med "jobben" i Mai, og trivest veldig godt!

Jenteredaksjonen

04.08.2012 kl.22:45

Grattis med jobb, Kath!

Helga Beate: WOW! Det var en bra jobb - han blir helt sikkert superflink med deg som leksehjelper. /Sim

Thihoa

13.08.2012 kl.16:16

Jeg jobber som stuepike i tillegg til skolen. Begynte i juni, og det er en helt fantastisk jobb!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits