Oi! Likt armbånd som ...Heisann!

Sjekk armbåndet mitt! Jeg kjøpte det da jeg var på ferie på Mallorca i sommer, og jeg liker det veldig godt.

Her om dagen var jeg inne på Facebooksiden til One Direction og klikket meg gjennom veggbildene deres. Og gjett hva? Der fant jeg et par bilder av noen av guttene med likt armbånd som meg. Morsomt.Under dette bildet hadde guttene skrevet: "Gjett hvem sine armer dette er?" Men har de skrevet fasiten? Neida!
Hvem av gutta tror du det er?

Under dette bildet sto det også bare: "Guess who?" (Gjett hvem?) Hmmm...

Du finner masse stoff om One Direction på Julia.no, blant annet den splitter nye testen "Hva kan du om Niall Horan?"

 

Randi :D

 

6 kommentarer

Helga Beate

16.08.2012 kl.15:29

Så morsomt :)

NoraPuz

17.08.2012 kl.12:54

Jeg tror at til venstre er det Niall(eller kanskje zayn...) Og til høyre er Harry(eller igjen, kanskje zayn..) I alle fall har Niall det armbåndet på venstre hånd. men zayn har mange armbånd.-..

Anonym

17.08.2012 kl.15:04

Hei, sånne spørsmål som dette bør jeg jo egentlig skrive til dere på mail, men siden jeg ikke kommer inn på mailen min må jeg skrive det her. Jo, i det siste juliabladet som har kommet ut, nr.12-2012 med Debby Ryan er det jo en Hunger Games konkurranse. Ja, og jeg har prøvd å sende inn svar flere ganger og har sjekket, og jeg har skrevet alt riktig og har ikke glemt noe, men hver gang får jeg en melding om at kodeordet er feil? Hva mener de med det? Og hva er kodeord?

Hilsen en som virkelig vil vinne den konkurransen!!!

Lala

17.08.2012 kl.15:24

Harry til venstre og Liam til høyre?

Jessica Nielsen (LilleJessica julia.no)

17.08.2012 kl.15:50

Niall og Liam trur jeg!

14.09.2012 kl.21:08

er vel louis å zayn trur æ

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits