Vinnerne i Jenteredaksjonens sommerkonkurranser!

Her kommer vinnerne i alle sommerkonkurransene våre! Tusen takk til alle som har deltatt og delt sine beste sommertips, sommerlåter, sommerminner og drømmeflørter med oss :)


Disse har vunnet Formula 10.0.6 Best Face Forward ansiktsvask, Pores be Pure ansiktsmaske, Rescue Me! "On the spot"-gelé mot urenheter/kviser:

TheRemixStar på Julia.no:
Den perfekte sommerdag er at det er sol ute og det er varmt, så jeg kan gå i shorts, så drar jeg med venner og shopper i byen og spiser på kafe/restaurant! Etter det drar jeg hjem til familien, så koser vi oss med familiefilm og snacks:D Venner og familie er best!<3

Maria:
Jeg har badet 3 ganger i år :-) den ene gangen med min amerikanske venn som har flyttet tilbake til Baku :'( savner henne!

Natalie:
Skulle virkelig ønske jeg hadde noen gode tips for regnværsdager som man gjør sammen med venninner, men det har jeg ikke. Det eneste jeg kan finne på å gjøre er å sette meg ned med en kopp te, en god bok og Ipaden. :)

Therese Lie:
Det jeg gleder meg mest til med å begynne på skolen igjen er å treffe alle de herlige vennene og klassekameratene mine igjen, få et nytt koselig skoleår og bare nyte der siste året på ungdomsskolen. Gleder meg faktisk litt, selv om jeg kommer til å ville ha ferie igjen ganske fort så håper jeg at det kan bli et fantastisk siste skoleår :)

Maria Rath:
Det jeg pleier å legge på grillen er spareribs. Jeg elsker det! Håper jeg vinner, har sykt dålig hud for tiden:)

IdaBiieber:
Jeg har en lilla bikini med litt blonder på. Elsker lilla fordi JUSTIN BIEBER liker lilla :)
Disse har vunnet Lip Smacker Strawberry Tin Box med seks lipbalmer med sommersmaker, Lip Smacker Biggy Strawberry og Lip Smacker Squeezy Strawberry:

Karina00 på Julia.no:
Min favorittis er en jeg smakte i Sverige når jeg var syv år men jeg husker den! Den smakte en blanding av sitron og appelsin og var sånn spinn-is!

Lotte:
Min favorittis er Colais! Får virkelig aldri nok av Cola haha. Beste som finnes og når det finnes i is så blir den dobbelt så god:)

maikenjensen:
Jeg synes den beste sommerlåten er "Good Time" av Carley Rae Jepsen ft Owl City! Får meg i sommerhumør og skaper minner! Elsker den sangen, og den er ny<3

Stine Amundsen:
Min beste ferie var faktisk i år, tidligere i sommer. Jeg, moren min og søsteren min, og to andre familier dro på roadtrip til Vesterås i Sverige hvor verdens største amcar treff blir arrangert hvert år. Været var på topp, jeg shoppet mye kult, spiste god mat, koste meg med folkene, så mange kule biler og hadde det bare helt supert! Bilturen var litt slitsom, men det er en opplevelse for livet! Tror vi skal tilbake igjen neste år, det hadde vært utrolig morsomt.

tiiasphotography:
Min drømmeflørt er Peeta Mellark! Han er favoritt karakteren i min favoritt bok! Jeg elsker ham! Han finnes ikke, men dette er jo en drømmeflørt.... <3

ingrriss:
Smaken av sommer for meg er lukten av blomstene, soft-is, nyklippet plen og varme :))

Julia:
Min smak av sommer er hjemmelaget is. Nå snakker jeg ikke om saftis, men mammas fantastiske fløteis<3

Vi fikk inn så mange fine svar at vi til og med trakk et par vinnere ekstra :) Gratulerer! Send oss fullt navn + adresse i blogg-innboksen (da må du legge oss til som venn først), og så sender vi ut premiene så fort vi kan. Hurra!

Klem fra Julia-jentene<3

8 kommentarer

Julia

21.08.2012 kl.23:13

Åh, tuuusen takk! Nå ble jeg super glad:D Gratulerer til alle dere andre som også vant:)

MaikenJensen

21.08.2012 kl.23:38

ÅÅ så fint!! :-) <33

Maria

22.08.2012 kl.07:06

åhh, tusen takk !! :) jeg heter nailfreak98 på julia.no, men kan godt skrive i innboksen! En fin start på dagen min ja! :DD

Catharina

22.08.2012 kl.15:19

Gratulerer :)

happynora

24.08.2012 kl.15:01

Grattis.
Wiiii, ble kjempeglad når jeg så navnet mitt på lista :D

lagt dere til som venn nå :)

Gratulerer til alle dere andre som også vant :)

TheRemixStar

25.08.2012 kl.17:28

Yeeey, jeg vant:D venninna mi fortalte meg det:P Trenger jeg sende dere adresse og sånn? Det er vel bare å gå inn på julia-profilen min?:)
Tusen Takk :) Ble kjempe glad for at jeg vant!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits