Ønsker meg en katt, eller kanskje en bjørn ...?Hei! Jeg sitter og leser i Julia nr. 12 som kom i butikken for noen dager siden. Og etter å ha kikket på kjekke sommergutter, og smilt av One Directions søte kjærlighetssitater, ble jeg sittene å se på disse søtnosene:

Jeg fikk en smule lyst på en liten kattepus (eller en liiiten bjørn) av å se på disse bildene. Bar synd at jeg er allergisk, så jeg får nok nøye meg med å se på de søte bildene, eller noen av de mange dyreklippene/dyrebildene som ligger på Julia.no.

Flere som er allergiske mot dyr?

 

Randi :D

 

5 kommentarer

JB FAN ,lilly pus

23.08.2012 kl.15:12

ikke egentlig, men du kan jo skaffe deg et pinnedyr da!

Stine Amundsen

23.08.2012 kl.16:38

Søte! Dumt å være allergisk, man går glipp av en del da. Men jeg har et lite tips. Før var jeg, moren min og søsteren min allergiske, men så skaffet vi oss katt for å prøve. Etter noen uker så tålte vi katten bare mer og mer. Nå er vi kvitt allergien totalt! Det går alltids an å forsøke. :)

Tonje

23.08.2012 kl.17:25

jeg er ikke allergisk men en i klassen min er det.

men du kan jo få deg en skillpadde eller en allergi fril katt ;-)

Linh

24.08.2012 kl.21:17

Hvorfor får jeg ikke gaven jeg skulle fått når jeg abbo på Julia og bladet.

Catharina

26.08.2012 kl.13:23

Jeg er ikke allergisk, jeg har en kanin. :)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits