Jeg flytter!

Hei! 
Om to uker flytter familien min og jeg ut av huset, og inn i en leilighet. Ikke så stor begeistring fra min side, men heldigvis er leiligheten stor. Jeg har malt det nye soverommet mitt blått, og begynner å glede meg til å innrede rommet. Jeg har så mange ideer at det blir umulig å gjennomføre alle, men noe skal jeg nok få til. Over ser dere noen av tingene jeg SKAL ha på rommet mitt, og som dere ser blir det en god del farger. Jeg er veldig lei av det rommet jeg har nå, alt er bare hvitt og kjedelig så nå kjører jeg en helt ny stil! Alt er fra H&M Home.  

Hva slags farge har dere på rommet deres? Og har dere innredet det på en kul måte?

Kath :)

3 kommentarer

Julia

25.08.2012 kl.18:23

Jeg har et ganske hvitt rom nå, men veldig mange fargede "tilbehør"! Har pusset det opp og ommøblert nå i sommer, før var det rødt, svart og hvitt... :)

renate langaas

25.08.2012 kl.19:27

kult♥

Sanna

26.08.2012 kl.12:40

Mye fint der skal jeg si! Fant et nydelig sengetøysett i en kanin SWEET!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits