Mine favoritter i Julia nr 12!


Jeg tenkte å vise dere hvilke saker jeg liker best i Julia nr 12, som er i salg nå! Ikke sant det ble et kult nummer? Jeg må innrømme at jeg ikke visste så mye om Debby Ryan fra før av, men hun er jo supersøt!

Julia digger! Denne siden er alltid veldig morsom å lage. Tanken er å finne ting som både er kule og billige, og noen litt dyrere ting som man kanskje kan spare til eller ønske seg - eller kanskje finne noe som likner? Tenk at jobben min blant annet er å bruke flere timer på å surfe rundt i bildebanker fulle av kule klær og ting som kommer i butikkene de neste månedene!? Supergøy :D

Jeg digger de kjekke sommerguttene også! Elsker ansiktsuttrykket til Harry på bildet nederst til høyre, haha!

Jeg er jo skikkelig One Direction-fan, og jeg tipper at alle andre som også er det, vil like disse kjærlighetssitatene fra noen av verdens kuleste gutter akkurat nå!

Jeg har ikke sett Spiderman-filmen ennå, men jeg har skikkelig lyst - for jeg synes at Andrew Garfield er veldig flink (og søt!). Visste du at han er kjæreste med Emma Stone både på film og i virkeligheten?

Hvilke saker liker du best i Julia nr 12? Og hvem skulle du ønske vi skrev mer om?

PS: Det er fremdeles mulig å stille Julia-modell-spørsmål! Jeg svarer på dem imorgen :)

:) Kirsti

2 kommentarer

Line

31.08.2012 kl.11:08

Jake T Austin, Jeremy Sumpter og One Direction

thea

04.09.2012 kl.20:47

eric saade eller justin bieber<3

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits