Soverom

Hei! 
Nå begynner endelig rommet mitt å få litt orden. Kameraet mitt er funnet fram fram en pappeske, og jeg har endelig fått knipset noen bilder til dere! Over ser dere litt av hylla jeg har på rommet mitt. En god del bøker, litt CDer, for ikke å glemme en hel haug av kremer, kremer ooog, kremer (som jeg har gjemt i en kurv).

Her ser dere fargen jeg har på veggen litt bedre, jeg er superfornøyd. Den gamle lampa fant jeg i leiligheten storebror kjøpte for to år siden. Der hadde det bodd en gammel dame, og siden bror ikke skulle beholde lampa tok jeg den med meg hjem. Er den ikke kul?

Dette gamle speilet var bestemoren min sitt, det har hengt i gangen hjemme lenge, men endelig klarte jeg å kapre det. Jeg så faktisk at Kjell fra Olsenbanden jr. har et likt et på kjøkkenet i filmene! Dere ser også at Justin Bieber boka pryder hylla! 

Jeg har så sinnssykt mange neglelakker, jeg telte tilsammen 43 (!!!!) stykker. Det fant jeg ut at var litt for mange, så jeg kastet en del. Nå er de jeg har spredd rundt på rommet mitt, siden jeg ikke har et sminkebord med en perfekt skuff til neglelakker lenger.. Her ser dere noen av de, sammen med to søte små parfymer!

Det var det jeg kunne dele fra rommet mitt, resten er nemlig bare pappesker.... 

Hva synes dere?

Kath :)

5 kommentarer

Caroline Tomlinson Payne ~

09.09.2012 kl.16:10

Fint!

Stine Amundsen

09.09.2012 kl.18:00

Så fint! Flotte detaljer. :D

renate langaas

09.09.2012 kl.18:11

kjempe fint♥

TheRemixStar

09.09.2012 kl.18:28

Fint rom, har noe rundt 80 neglelakker, jeg..x)

Topte- My world, my life

10.09.2012 kl.15:13

Kjempefint!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits