Helgekonkurranse: Vinn Dustedagboka!

Denne helga kan du vinne Dustedagboka (Nedtegnelser fra et populært liv - NOT!) av Rachel Renée Russell. Den handler om Nikki, som er ny på skolen og drømmer om en plass i SKP-gjengen (Søt, Kul og Populær). I håp om å få være med ønsker hun seg en Iphone, men i stedet kjøper moren en dagbok. En ordentlig dustete dagbok! Motvillig begynner Nikki likevel å skrive - om SKP, ikke minst den skremmende og dødskule MacKenzie, og om den helt skjønne Brandon, som blir tilegnet både dikt og dagdrømmer.

For å bli med i trekningen, legg igjen en kommentar hvor du svarer på følgende spørsmål:

Hvilken bok er den beste du har lest?

Vi trekker TO vinnere på tirsdag. Lykke til!

PS: Her kan du lese konkurransereglene våre.

70 kommentarer

Den beste boka jeg har lest er vel " En jeans og fire jenter " Elsker den serien fordi den er så morsom og så spennende! Leste to bøker i serien i sommerferien og elsker den! Tror jeg har lest begge bøkene rundt 2 ganger hver. Anbefaler virkelig alle sammen å kjøpe den serien :)

silje

14.09.2012 kl.18:49

Den beste boken er en serie fra Kjetil Johnsen som heter '' 3 venner'' :D det er min favoritt serie siden som ungdom kjenner man seg igjen i stoffet og føler at man ikke er den eneste med problemene som blir tatt opp. Jeg levde meg inn i de med en gang og det skjer alltid noe nytt og spennende, sånn at man aldri blir lei. Forfatteren er kjempe flink til å beskrive handlinger, følelser og omgivelsene så det er lett å kjønne. Historiene hannes er unike og veldig drama fyllte uten at det liksom blir en ''klisjee'' hvis du skjønner. Av den serien likte jeg best siste boken ''et siste offer'' siden da blir alt det jeg har i evigheter lurt på avslørt, og jeg får et svar på alt.

silje sperrevik og eposten min er : jentenfranorge@hotmail.no

Emilie

14.09.2012 kl.19:10

Den beste boka jeg har lest er Anne + Jørgen = Sant. Det er en ganske vanlig hverdagsbok og handler om kjerlighet. Den er litt spennende og morsom. Det er laget en film av den som også er kjempebra :) Boka og filmen anbefales veldig ;)

Smiley Cyrus

14.09.2012 kl.19:13

House of night:) Super-bra bok:D

Maren

14.09.2012 kl.19:19

4 venner bok nr. 8.

Jeg syntes det er en veldig bra bok men har ikke lest de andre da ❤

Hadde blitt glad hvis jeg hadde vunnet siden det virker som en veldig bra bok og har ikke så mange bøker. Er ikke så veldig glad i og lese men denne hørtes spennende ut.

Maren-straum99@hotmail.com

Maren Straum Lie

Elsker bloggen din ❤❤❤

Maja

14.09.2012 kl.19:29

Den beste boka jeg har lest må være "Jakten på en spansk dronning", av Ingunn Aamodt. Var veldig skeptisk til den før jeg begynte å lese, synes både forsiden og overskriften var rar. Flaks for meg at mamma "tvingte" meg til å begynne å lese, hvis ikke hadde jeg mildt sagt gått glipp av verdens beste bok! Et god budskap også: Døm ikke en bok etter utseendet!

"Boken handler forresten om Nora, en 12 år gammel jente som er på ferie hos den merkelige, stumme bestefaren sin, som holder det meste for seg selv. Der får hun noen venner, som hun føler seg usikker sammen med. Bestefar skjønner hvordan Nora har det, og han blir som en venn for henne. Men, det skjer noe merkelig ute på øye med Bestefar, er han virkelig forhekset?" Boken inneholder både kjærlighet, vennskap, spenning, og den er faktisk ganske mystisk! Jeg kunne bare ikke legge boka fra meg, jeg liksom måtte bare vite hva som skjedde videre! Forferdelig bra bok, anbefales på det sterkeste!!

Ellers er jeg veeeldig glad i En pingles dagbok-serien, har lest mange av bøkene allerede og venter stadig på fler! Jeg synes det er så morsomt med dagbok-bøker som er skrevet med håndskrift, og hovedpersonene er alltid så selvsikre og morsomme! Hihi! Derfor hadde jeg blitt overlykkelig om jeg kunne få sjansen til å lese den nye boken Dustedagboka, har lest smakebiten som kom med i Julia-bladet allerede, og jeg synes den var kjempebra! :) <3

Kristine Eiknes

14.09.2012 kl.19:45

Den beste boka jeg har lest er boka "cat fight" av Ingunn Aamodt. Det er tre bøker i serien, men denne er den beste.

Dette er en bok som handler om ting som jeg tror alle jenter kan kjenne seg igjen i, jeg anbefaler den til alle jenter!! :)

Mina

14.09.2012 kl.19:45

Den beste boken jeg har lest er vell smakebiten på dustedagboken, hehe, kan ikke huske noen som var bedre. :) Hadde blitt overlykkelig om jeg hadde vunnet den. Har lixsom nesten aldri vunnet, kanskje bare noen få ganger.. Men jaja, den som vinner fortjente den sikkert, men har lyst til og lese resten fordi den ble så spennende på slutten, så tusen takk om jeg vinner

The Lifetime Story

14.09.2012 kl.20:07

Marlena Evensen-bøkene. Men jeg er veldig glad i sånne bøker i dagbokform. Bare her om dagen leste jeg jeg en sånn smakebit av Dustedagboka, og har lett på Internett etter steder å kjøpe. Hun er litt sånn som meg for å være helt ærlig. Ønsker meg boka!!

Ingrid

14.09.2012 kl.20:22

Den beste boken jeg har lest er ''En pingles dagbok''. Det er rett og slett fordi den er morsom og har små tegninger sånn at du kan leve deg mer inn i historien.

KristyBell

14.09.2012 kl.20:32

Den beste boka jeg har lest er The hunger games :)

BadeAnd på Julia.no

14.09.2012 kl.20:40

Den beste boken jeg har lest er Stebroren av R.L. Stine. Den var så spennende at jeg klarte ikke å legge den fra meg, og jeg leste den ut på én dag!

JDBandBeliebers

14.09.2012 kl.20:42

Den beste boka jeg har lest må vel være Safirblå som er bok nr 2 av Kerstin Gier, den er både fantasifull og romantisk.

Jeg elsker måten hun detaljerer opplevelsene på så jeg ser det for meg, som om jeg er Gwendolyn(Hovedpersonen).

Den er både fantasifull og livlig samtidig, liksom hun beskriver tingene veldig bra, og bruker sansene veldig mye. Noe som jeg elsker.

Jeg elsker og lese bøker, jeg liker og sitte på den myke sofa stolen i stua, sitte forran peisen, med et fleece teppe over meg, mens jeg spiser maria kjeks som er duppet oppi kakao.

Og drømme meg bort inn i boka og føle at jeg er i en helt anen verden, jeg har allerede lest alle bøkene i bokhylla hjemme, og nesten alle bøkene i undomshylla på bibloteket.. jeg liker og lese på kveldene da jeg ikke er så stressa, og akkuratt nå passer det helt perfekt med en ny bok, når jeg akkuratt har blitt ferdig med og lese Harry potter bøkene for 4 gang. c:

<3

Fikreta

14.09.2012 kl.20:44

Justin bieber bok.

Forde det handler om livet hans og det er kjempe utorlig vakker og den er kjempe gøy bok forteller hva han gjøre da han var liten og stor ...ps: elsker boken den.

Elsker bloggen deres leser deres og på instagram:)

Fikreta dznic

Fikreta

14.09.2012 kl.20:46

Fikreta30@hotmail.com

Julia

14.09.2012 kl.20:52

Den aller beste boken jeg har lest, er det umulig å svare på! Har lest utrolig mange bøker opp gjennom årene, men en jeg husker jeg likte VELDIG godt var en "Tvillingene og halloween-festen" (tror jeg den het), på svensk. Husker at jeg elsket hele boken, siden jeg er/var helt halloween-gal:D

Rose & Royce

14.09.2012 kl.20:55

The Hunger Games er den beste boka jeg noen gang har lest. Den er så spennende at man leser den ut på noen få dager, selv om man ikke er en lesehest.

Det er en slags kjærlighets bok, men også verdens mest spennende bok!

Love The Hunger Games! <3

happynora

14.09.2012 kl.21:11

Den beste boken jeg har lest er Dødslekene. Jeg i meg selv er veldig mørk, liker spenning - ikke: "En fin solskinn dag og Mari og Peter ligger i Hengekøya og snakker om hvor deilig det er ute ..." Det er så vanlig og kjedelig - ingen spenning! Derfor er Dødslekene en blanding som passer PERFEKT for meg. :)

emikva

14.09.2012 kl.21:16

Den beste serien jeg har lest er en som heter Elisabeth. Det er verdens beste serie av bøker, det finnes mange bøker av den og jeg har lest alle.

ikram

14.09.2012 kl.21:42

Helt klart pingles dag bok den er best, morsom og så kul klarer aldri og stoppe og lese den <3 :)

Vilde

14.09.2012 kl.22:07

Den beste bok-serien jeg noen gang har lest er Sara bøkene! Det er umulig å velge en favoritt av dem. Det handler om Sara, ei hestegal jente, som ønsker seg hest over alt på jord. Anbefaler de virkelig!! Det finnes 18 bøker i serien da. Er helt sikker på at jeg snart skal lese dem igjen!! :)

Stina H.

14.09.2012 kl.22:13

Den beste boka jeg har lest må nok være med: "Hei, det er meg". Den fikk meg til å gråte, smile, le og alt! Anbefales fra de som er 9-13 år, elsker den og leser den igjen og igjen hele tiden :-) Blir aldri lei, for å si det sånn:)

anonym

14.09.2012 kl.22:34

Det er twilight

Stine Amundsen

14.09.2012 kl.23:00

Må nesten nevne tre, siden de hører sammen, og det er Dødslekene triologien. Blir bare mer og mer hekta på de bøkene, de er så bra skrevet. Blir aldri kjedelig eller lei av de. :)

DagMar

15.09.2012 kl.01:40

Ååå jeg er så dårlig til å lese... men jeg har lest alle Harry Potter bøkene 2 ganger og tror jeg kommer til å lese dem eg gang til. Det er vanskelig å velge ut EN av bøkene som best for det er jo nettopp helheten jeg liker så godt. Så Harry Potter blir mitt svar.

Sol

15.09.2012 kl.02:59

Den beste boka jeg noen gang har lest er Krakens Gap. Det er bok nummer 3 i en serie som heter Alvetegnet. Jeg elsker å lese, og jeg syns den boka man kan vinne virket veldig kul! :-)

Marthe Emilie

15.09.2012 kl.07:51

De beste ''bøkene'' jeg har lest er det hunger games serien. Det er virkelig spennende og masse action. Det skjer noe HELE tiden.! Og jeg hadde det vanskelig med og legge fra meg boka!

bolma0907@live.com

Johannaodair på julia.no

15.09.2012 kl.08:19

Beste boka jeg har lest må være Divergent av Veronica Roth ! Boka er ikke oversatt til norsk enda , så jeg er usikker på om noen av dere har lest den..... Uansett , den er UTROLIG ! Jeg elsker hvordan boka er bygd opp , plottet og karakterene ! Boka er både spennende og har kjærlightet i seg , midt i blinken ! Jeg leser mye , men dette , dette er favoritten min !

Karen :-)

15.09.2012 kl.08:59

Beste boka jeg har lest er Perfekt Kjemi av Simone Ellins! En fantastisk bok om kjærlighet. Anbefaler på det sterkeste alle å lese den, når du har lest det første kapittelet klarer du ikke å legge den fra deg.

Thillis :-)

15.09.2012 kl.09:41

Den beste boken jeg må ha lest er Hvor gammel blir en bølge. Den er egentlig ganske trist, men også en lærerik bok. Det handler om to gutter som er bestevenner. De er sammen vær dag, men så får han ene gutten beskjed om at han har en sykdom og skal dø. Anbefaler fordi den er så fin, men man begynner å gråte litt da.

Eline

15.09.2012 kl.09:56

Den beste boka jeg har lest er "Hei det er meg" av Nina E. Grøntvedt. Det er så morsomt at det både er "dagbok" og "vanlig" bok, i tillegg skriver jo Oda så mye morsomt i dagboka si! :))

Stine Noren Lunde

15.09.2012 kl.10:00

Den beste boka jeg har lest er The Hunger Games. Den er så festlig og spennende så jeg klarte ikke å legge den fra meg! Boka er på 453 sider og jeg leste den ut på 3 dager, så det sier noe om at den er veldig bra ;) Har aldri vunnet før så det hadde vært veldig gøy!

Marte Aksnes

15.09.2012 kl.10:39

Den beste boka jeg har lest må være twilight bøkene. Elsker de virkelig! :)

Hedda

15.09.2012 kl.10:56

Den beste boka jeg har lest må nok være en jeg lånte på biblioteket en gang på skolen. Serien heter sukker spinn og jeg har lest "seriøst fra sassy" og "gutter er som tyggis". Begge to er super bra og passer for de i tenåringsalderen.

julieeee

15.09.2012 kl.11:23

Det er så utrolig vanskelig å skulle velge bare en bok, siden jeg er veldig glad i bøker! Det finnes jo så utrolig mange bra bøker å velge imellom. Jeg har mange favoritter, men kanskje en som er litt mer favoritt enn alle andre er Pippi snart tretten. Det er en så rørende og fin historie om vennskap. Jeg virkelig elsker den boka.

Mina

15.09.2012 kl.11:24

Det er vell grøsserne. Fordi den får meg til og lixsom bli med inn i boken. Jeg lever meg inn i den. Den er så spennende, den heter de dødes hus. Den handler om en jente og en gutt som er søsken, og oppdager at det er noen på rommet dems. De møter noen venner som de syntes oppfører seg rart. Etterhvert går de på kirkegården for og lete etter hunden, da legger de merke til at på gravene står navnene til de ''nye vennene''. Og den er bare så sykt spennene, bare ikke les den på kvelden da, hehe. Men om jeg vinner hadde jeg blitt veldig glad. Fordi jeg fikk jo smaksprøve av boken i det forrige bladet, og den avsluttet så spennende. Men den som vinner fortjener nok like mye som alle andre. Ha en fin dag vidre :)

johanne marie

15.09.2012 kl.11:36

den beste boken jeg har leste trur jeg må være first step 2 forever Justin Bieber og den er 100% offisiel . duste dagboken ønsker jeg eg sinnsykt mye håper jeg vinner pleier og haveldig uflaks bår det gjellder og vinne ting vet ikke hvorfor men det er bare sånn

Stina

15.09.2012 kl.11:36

Min yndlings bok er narnia jeg elsker både boken og filmen. Jeg fikk en smak bit av duste dagboka i julia bladet og jeg ble helt hekta! Så jeg blir utrolige glad om jeg vinner!

Diana

15.09.2012 kl.12:26

Den beste boka må være; blekkhjerte av Cornelia Funke. Jeg leste den da jeg var litt mindre og kan enda huske hva den handler om! Det er en trilogi, altså tre bøker som forteller videre om historien og da jeg leste boka var den utrolig spennende at jeg ikke kunne legge den fra meg! :-)

JuliaSwiftie

15.09.2012 kl.13:01

Lett! Den siste boka i The Hunger Games serien; Mockingjay! Hvis jeg vinner vil jeg gi denne til lillesøsteren min, da :)

nora

15.09.2012 kl.18:50

den beste boken jeg har lest må være den andre boka i hunger games <3 den er sykt bra :) anbefales og lese hunger games :) ps : vi har konkuranse på bloggen : beliebersofjb.blogg.no

Anne..

15.09.2012 kl.19:47

Den beste boka jeg har lest, eller serien da, må være The Hunger Games!

Jeg absolutt elsker den serien! Jeg kommer nok til å lese den om igjen og om igjen. Man glemmer rett og slett omverdenen når man leser den. Man greier ikke slutte!

Erle15 på julia.no

15.09.2012 kl.20:15

Den beste boka jeg har lest er den hemmlighetsfulle hagen og den uendelige historien. Den ene er gammel og den andre er nokså ny tror jeg. De er kjempe bra. Anbefaler alle til å lese de to bøkene. En sterk 10ier!! Altså 10\10. Alle MÅ lese de to bøkene. De er utrolig bra. Jeg ELSKER de to bøkene.

ida:)

15.09.2012 kl.21:27

jeg er en hesteelsker !!!!!!! så den beste boka jeg har lest handlet om en jente som finner en villhest på en øy. villhesten oppfyller ønskene til jenta om å få sin egen helt egen hest!!

villhesten gjorde seg selv til jentas helt personlige hest!!!!!!!!!!!!!!!!!
En av de beste bøkene jeg har lest er "La meg få leve" av Lurlene McDaniel. Boka handler om fjortenårige Dawn som endelig har fått livet sitt tilbake. Etter kreftsykdommen føler hun seg frisk nok til å reise på leir. Broren hennes skal gifte seg, og Dawn står på for å hjelpe til med bryllupsforberedelsene.

Men plutselig begynner Dawn å bli forferdelig sliten. Prøvene viser at kreften har blusset opp igjen, og det eneste som kan hjelpe er en beinmargstrans-plantasjon fra broren. Og en slik operasjon gir henne bare femti proent sjante til å overleve.

En utrolig fin, men veldig bok som jeg leste for noen år siden, men husker den som om jeg leste den igår. Jeg husker jeg gråt veldig mens jeg leste den.. <3

Sofie<3!

15.09.2012 kl.23:46

Den beste boka jeg har lest er: kanskje!!! Ekte kyss smaker bedre! Den var morsom og spennende ,men (en pingles dagbok! Er også bra,fordi det er et bilde for hver ting han gjør;) jeg anbefaler dem bøkene ;)<3

Åse

16.09.2012 kl.08:13

Den første boka jeg virkelig elsket var nok Harry Potter. Etterpå har jeg bar fortsatt å elske dem, fordi de er så forferdelig fine, og de pakker inn viktige ting som vennskap og mot og kjærlighet på en måte som ikke virker klisjé-aktig, sånn at den passer til omtrent alle aldere. Så jah, Harry Potter er de bøkene jeg har lest.

mille eriksen

16.09.2012 kl.08:50

Den beste boka jeg har lest er små søte løgnere av sara shepard

Anne Lise 42 på julia.no

16.09.2012 kl.09:26

Den beste boken jeg har lest heter Kjøtt og blod fra serien marg og bein.

Boken handler om en gutt som var forelsket i ei jente.

Men det han ikke viste var at jenta var vampyr.

Gutten traff og en dame han var hjem til mange ganger.

Men gutten viste ikke at den dama egentlig var kanibal.

Å moren til gutten var fysisk syk og lå bare på soffaen.

Gutten var sammen med vampyren og kanibalen å vampyren synes kanibalen loktet

godt så vampyren ble med gutten til damen.

Så fant vampyren ut at damen var kanibal så det ble krig immelom dem to.

Å det ente med at vampyren spiste kanibalen.

Det er en litt skummel og spenende bok. Lov the book <3

Maria

16.09.2012 kl.09:33

Hei yndellngs boken min heter Justin Bieber.Den handler da om Justin Bieber å jeg elsker han. Boken handler om hvordan Justin ble berømt og om hans liv.

Den boken er den beste jeg har lest i hele mitt liv. <3<3<3

Maria

16.09.2012 kl.10:23

Den beste boka jeg har lest var faktisk de hefte som jeg fekk i julia-bladet !

Jeg håper jeg vinner fodi vi skulle egentli kjøpe den ! Fordi jeg fann noe jeg hadde lyst på

Maria R

16.09.2012 kl.10:38

Den beste boken jeg har lest er en bok som heter Jentegudiden. Den er veldig nyttig fordi det står tips til hvordan du kan sminke deg, hvordan du lager ansiktmaske og mye mer. Boken er bare så bra:)

lillyvanillie på julia.no

16.09.2012 kl.12:14

Har lest dustadagboka 2 og 4 på engelsk i USA

Celine

16.09.2012 kl.14:17

liker veldig godt perfekt kjemi serien :) Leste de 3 bøkene med litt over 250 sider ivhver bok på ca 20 dager! Anbefalier virkelig de bøkene, det er utrolig bra skildringe rog du blir rett og slett revet med :-)

pancake

16.09.2012 kl.14:54

Min favorittbok er grøsserne. Grunnen, er at jeg alltid liksom blir med inn i bokens verden. Og de er så spennende og veldig bra skrevet. Har lest De Dødes Hus for ikke så lenge siden. Og de skriver det så ekte på en måte, de skriver son ordentlig spennende at jeg føler at jeg er med i boken. De dødes hus er favoritten min og den leste jeg ut for ikke så lenge siden. Grøsserne er jo en veldig spennende serie. De dødes hus handlet om en jente og en gutt som alltid hørte noe fnising og rare lyder på rommene deres. Jenta så mange ganger at gardinene blafret og uten at vinduet var oppe. En dag gikk de på lekeplassen og fikk noen venner. En dag stakk hunden dems av og de fant han på kirkegården, da de skulle ta hunden la de merke til at navnene på de nye vennene sto på graven. De ble jo redde men ''de døde'' prøvde og ta de.

Men grøsserne ambefaler jeg veldig til dere som liker spenning og action.

Forresten de neglstickersene i forrige blad var veeldig søte !♥

Simone

16.09.2012 kl.15:30

Jeg liker ikke bare en bok, men en serie. serien heter sisters og er skrevet av en tysk forfatter, men den er oversatt på norsk. Boken handler om tre jenter som bor i et kollektiv og der skjer det mye rart.

Jessica

16.09.2012 kl.16:09

den fulgte jo med i juliabladet

Karolin3 på julia.no

16.09.2012 kl.16:19

Hei Jenteredaksjonen :))

De beste bøkene jeg har lest må være bøkene om Marlena Evensen :D

Bøkene er morsomme og kule og er skikkelig jentebøker!! (:

Håper jeg vinner boka dustedagboka, fordi den høres og ser kjempemorsom ut, da hadde jeg blitt utrolig glad. Jeg synes det er gøy å lese bøker, bare de er artige å lese, og dustedagboka så kjempefin ut! :)

Håper jeg vinner! Ha en fin helg :D

Hilsen: Karolin3 på Julia.no

Tuva

16.09.2012 kl.18:39

Jeg liker to bøker like godt

"En jeans og fire jenter" liker jeg fordi den har ALT!

Den er morsom, spennende, trist osv...

Også liker jeg "Briannas gave" fra Girl:It klubben, fordi den er så fengenede, og det er en sånn bok som du ikke kan legge den fra deg før den er slutt.

maria n

16.09.2012 kl.21:07

"Jeg lever, pappa" Om ei jentes og farens oppleve angående utøya. Utrolig rørende bok, og jeg gråt hver gang jeg leste den!

Celine

16.09.2012 kl.21:13

Den beste boka jeg har lest er ALLE Marlena Evensen bøkene!! De er så utrolig bra! Du lever deg liksom skikkelig inn i boka! De er skikkelig bra skrevet og du kan lese de om og om igjen!!:) Elsker de! Anbefaler de på det sterkeste!!

Katrine

16.09.2012 kl.21:35

Sara-bøkene. Bedre hestebøker må man lete lenge etter!

Mia

17.09.2012 kl.08:06

Uten tvil rubinrød og smaragdgrønn !!!

Lene Mathisen

17.09.2012 kl.12:19

Hei !

Min favorittbok er "The Help" - "Hushjelpen" på norsk. Jeg har sett filmen også, men syntes

boka er best. Kan anbefales !!

Mvh

Lene

Marijenta på Julia.no

17.09.2012 kl.16:12

Jeg vet ikke hvilken bok jeg liker best! Jeg leser så mange og liker alle like godt. For litt siden ble jeg ferdig med de første to "Høy himmel" bøkene. Begge var sykt gode! Nå holder jeg på med en bok som heter "Roselill" og den er kjempebra! Hver gang jeg leser bøker, så føles det som jeg er en del av boka. Hihi. Jeg faller rett og slett inni dem!

iva rygh

17.09.2012 kl.17:37

Hei jeg diger julia der er bare bessssssst. Jeg følger også med på bloggen ders og er stor fan av julia. Den beste boka jeg har lest heter hei det er meg og er også en sån dagbok bok hvor det er en jente som skriver om livet sitt. Jeg har kjempe lyst til og vinne siden jeg aldri har vunnet noen av konurransene jeg har deltat i. og så har jeg kjepelyst på boka da.

anine

17.09.2012 kl.18:01

jeg leser mest bladet deres men vis jeg skal si den beste boka jeg har lest er justin bieber sin bok just getting started aner ikke hvordan det skrives det handler om justin bieber og at han har nettopp startet men jeg leste den i helgen siden det var da den kommet ut satt i senga hele dagen beste boka jeg har lest og når jeg så den testen i bladet deres leste jeg den og den var veldig bra jeg klarte ikke og legge fra meg prøven vill ha mer:)

heleneseim

17.09.2012 kl.19:52

Den beste boken jeg har lest er "Venninner". Den er veldig bra, fordi den forteller om en jentegjeng på 4. I denne boken kan du lese hvordan det er i jentegjengen fra to sider. Du leser om CJ til midten, så snur du boken og leser om Zoe. Altså, det finnes en bok til med de to siste jentene, men virkelig. Det er den beste boken jeg NOENSINNE har lest.

helenebieber2011@hotmail.com

Amanda

18.09.2012 kl.09:10

Den beste boken jeg har lest er "Idas dans" det er en mor som skriver om datteren som har kreft, og hva som skjer med henne, hva de må gjøre og hvordan de har det. Det er en sann historie og det er en veldig sterk bok å lese, men samtidig veldig fin.

Martine♥

18.09.2012 kl.15:35

Den beste boka eg har lest er "Høy Himmel" av Sunniva Sollie.

Det er fordi den er så spennande! Det er ein serie der det kjem ut ei bok kver måned. Det er ein ny serie, så det er bare komt ut 4 bøker totalt. Det handler om Emilie som er 16 år, og skal til Oslo for å besøka søstera si. Men ho er forsvunnet! Ho får hjelp av Bobby med å finna ho, men det er ingen spor til kor ho har tatt veien, og ingen vil sei noko om det. Men ho får veta at det har noko med penga å gjera....

martinetillung@hotmail.com

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits