Høstønsker

Hei! 
Er det flere enn meg som merker at det begynner å bli kaldere? Så kaldt, at shoppinglysten min kommer snikende tilbake- jeg drømmer meg bort i tykke gensere og kule skjorter.. Over ser dere noen av de tingene jeg ønsker meg i høst, spesielt den blomstrete buksa fra Vila og den rosa og hvite genseren fra Bik Bok! Av en eller annen grunn bruker jeg mere og mere pastellfarger jo kaldere det blir, og mere mørke klær når det er varmt. Jeg har funnet noen litt mørke klær jeg likte også, som kanskje kan erstatte noen av de rosa plaggene jeg bruker på vinteren... Alt er fra Bik Bok og Vila. 

Likte dere noen av plaggene? 

Kath :)

5 kommentarer

Caroline Tomlinson Payne ~

16.09.2012 kl.18:19

Jeg så etter den rosa og hvite strikkegenseren fra Bikbok igår, men de var helt tom. Det er utrolig mange som vil ha den, så det er en av grunnene til at jeg får mindre lyst på en slik genser.. Alle skal jo ha den, og det er jo viktig å skille seg ut litt.

renate langaas

16.09.2012 kl.18:53

elsker den buksa å den rosa genseren å t-shorten i grå

Catharina

17.09.2012 kl.14:15

Likte den i blå/denim.. kult :)

beliebersofjb <3

19.09.2012 kl.16:36

ønsker meg den buksa xD

Fashion girl

27.09.2012 kl.21:12

Jeg likte den rosa hvite nå hvert jeg hva jeg skal ha

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits