Masse mote i Julia nr. 14!

Hurra! Nå er Julia nr. 14 straks i butikken.  Her på kontoret har vi alt fått revet plasten av noen eksemplarer - og da benytter vi anledningen til å posere i vei sammen med dette kule motenummeret med søte Selena Gomez på forsiden! Med i bladet følger et lite sminkesett som dere ser på bildet over.Sunniva og Selena - begge søte og med fine krøller!Og se hvilke kjekke gutter man finner i midten av dette Julia-bladet! Denne plakaten skal jeg henge på plassen min. ;)

GOD HELG!

 

Randi :D

5 kommentarer

Heidi

28.09.2012 kl.14:57

Har det :DD Er abbo så :) ELSKER 1D-plakaten!!!♥ Tusen takk :DD Og til dere som ikke har fått det ennå, gled dere!!♥ Elsker det!

M ina

28.09.2012 kl.15:28

Fikk det for litt siden, elsker det, spessielt kostene som følgte med

Line

28.09.2012 kl.16:42

Omg! Skal serr henge opp 1D plakaten med engang jeg kjøper bladet!!!

julieeee

29.09.2012 kl.11:23

Hei! Jeg har vunnet en helgekonkurranse på jenterdaksjonen.blogg.no, men jeg etterlyser premien. Vinnerne av dustedagboka ble kåret den 18.september og premien har ennå ikke kommet. Forrige gang tok det to dager før premien kom.. Jeg lurer på om det kan ha skjedd en feil eller noe?

Hilsen Julie

Jeg sender dere mail og alt mulig, men jeg får jo ikke svar..

Jenteredaksjonen

01.10.2012 kl.10:40

Hei Julie,

Beklager at du har måttet vente litt på premien din denne gangen. Vi hadde så fryktelig mye å gjøre i jenteredaksjonen forrige uke. Nå er premien din på vei i posten:)

Klem fra Julia-jentene

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits