Nye produkter og hårstylisten til Justin Bieber!


Tidligere denne uka var jeg på pressefrokost på Hotel Continental her i Oslo, hvor vi ble presentert for en ny serie med hårprodukter. Serien heter Marc Anthony, og består av forskjellige shampoer, balsamer, kremer og sprayer som skal gi ulike effekter til håret. Sunniva og jeg har blitt helt forelska i beach-sprayen som står helt i høyre i bildet. Den lukter nemlig skikkelig kokos og sommer! Mmm!


Her prøvde jeg egentlig å ta bildet av stylisten og modellen baki der... Men kameraet mitt skjønte nok at jeg egentlig ville ta en nærmere titt på tvinne-fiskebeinfletta til jenta som satt foran meg. Superfin! Noen som vet hvordan man lager sånn?


Her fikk jeg zoomet inn og tatt bilde av hårstylisten! Hun heter Marilisa og kommer fra USA, hvor hun vanligvis jobber med superstjerner som for eksempel Paris Hilton, Fergie og - hold dere fast: JUSTIN BIEBER!! Heldiggris!!

Klikk innom her igjen om noen timer - så får du muligheten til å vinne et par produkter fra Marc Anthony! :)

:) Kirsti

4 kommentarer

Maia

05.10.2012 kl.14:30

kan du skrive en ting jeg kan gjøre i må gjøre videoen?

Maja

05.10.2012 kl.14:38

Hei kan dere komentere på bloggen min webfriends eller vi6klassegjengen ??

ELSKER BLADET DERES Å BLOGGEN Å JULIA.NO !!!!!

Tonje

05.10.2012 kl.15:54

Super Kult^^♥♥

Maria

07.10.2012 kl.20:57

Jeg vet hvordan man lager fiskebeinsflette❤

Du kan jo også søke på det på YouTube 😉

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits