Vinneren av helgekonkurransen!

Hei jenter:) 

Da har vi kåret vinneren av hårprodukter fra Marc Anthony. Det ble ingrriss, som skrev: 

Jeg liker veldig godt fiskebeinsflette! Den er superenkel å lage, og så ser den jo veldig fin også! Du kan ha den på siden eller bak på hodet, stramt eller løst! Super enkelt og superfint! :)

Gratulerer til Ingrid! 

 Send oss fullt navn og adresse i blogginnboksen (da må du være venn med oss først), merk med "Hårprodukter fra Marc Anthony". 

 Suss fra Julia-jentene:) 

 

2 kommentarer

RAGNA E-legg meg til som venn!

09.10.2012 kl.12:57

gratulerer til henne:D
Skikkelig bra blogg du har laget! Liker godt bloggere som tar bloggen litt seriøst, og prøver å lage den litt fin og ikke bare sånn helt vanlig. Litt annerledes med gode bilder og god tekst osv. Føler liksom at man bryr seg litt mer om oss som leser da. Og da blir jo det gøyere å kommentere og lese den også!! Kjempe bra!

Men du! En annen ting, jeg har en konkurranse på bloggen min akkurat nå, hvor du kan vinne et Star Tour gavekort på 5000 kroner! Har du lyst til å delta? Hadde satt stor pris på om du hadde giddet. Det hadde også vært helt fantastisk om du kunne laget et blogginnlegg om den så flere får det med seg :-) Tusen takk på forhånd!!!!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits