Reisen til Julestjernen!

Det er kanskje litt tidlig å begynne å tenke på jula, men ikke for oss som jobber med magasiner! Vi ligger jo alltid en god stund foran, og denne uka intervjuet jeg Sofie (til venstre) og Vilde (til høyre) som har to av hovedrollene i den nye filmen Reisen til Julestjernen, som har premiere 9.november. Supersøte jenter som du kan lese mer om i Julia nr 16!

Jeg pleier alltid å se på "Reisen til Julestjernen" på julaften, men det er jo den gamle filmen fra 1976. Det blir gøy med en helt ny versjon, og det ser ut til å bli en skikkelig eventyrfilm!

Har du sett "Reisen til Julestjernen"? Og har du lyst til å se den nye versjonen?

:) Kirsti

4 kommentarer

elsker den filmen! har faktisk ikke lyst til å se den, foretrekker orginalene:D

Story Of One Direction

10.10.2012 kl.16:23

Jeg vet ikke siden jeg foretrekker orginalene, det blir nok vanskelig å lage en bedre enn den første (-;

Catharina

10.10.2012 kl.17:07

Jeg eeelsker å se på det, og håper jeg får tid til å se på den! Men liker nok best orginalen..

moa

13.11.2012 kl.21:30

Jeg tror filmen er bra. Bare tenk på det som en annen. Det er noe helt annet en den gamle filmen. Hvis man har bestemt seg for at man ikke skal like den nye filmen, liker man den ikke.

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits