På Dropout Musical-premiere!

På torsdag som var, var det premiere på ungdomsmusikalen Dropout Musical på Lillestrøm Kultursenter. Og der var vi - Kirsti, Kristine og jeg. Denne musikalen er jo midt i blinken for alle Julia-jenter, og vi var så heldige å få se den allerede nå.

Hun som har skrevet musikalen, Annette Münch har jobbet på Egmont tidligere, så det var ekstra gøy å se hvor flink hun har vært med manus. Og vår egen Juliablogger, Katharina, er venninne med en av skuespillerene. Veldig kult!

Vi synes musikalen var superbra!!! Det var mengder av ungdommer på scenen til tider, og alle var kjempeflinke til å danse og synge. Skuespillerne som hadde hovedrollene imponerte virkelig med sine stemmer og fantastisk innlevelse, og selve historien var både spennende, fengende og til tider romantisk. Vi kan absolutt anbefale Dropout Musical, altså!

Her er Kristine og jeg klare for musikal.Alltid koselig å finne på noe med disse jentene her. Takk for en super kveld, Kirsti og Kristine! :)

 

Randi :)

2 kommentarer

NoraPuz

23.10.2012 kl.10:59

er det meningen at nr 2 fra venstre skal ha slikt tryne? Det var veeeeldig sminket!

Jenteredaksjonen

23.10.2012 kl.11:20

NoraPuz: Haha, ja det var meningen! Han spilte en skikkelig forfengelig tv-reporter, og var veldig morsom :)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits