Jentetur til Køben:)Hei jenter! I helgen var jeg på jentetur til København, som er en av mine favorittbyer. Jeg syns det er en fantastisk by med avslappet stemning og utrolig bra shopping. Og hva er vel bedre enn å reise hit på jentetur med verdens beste jenter. Det er noen meget retningsbevisste girls du ser på bildet over, og det ble ganske mange poser til slutt. Shop til you drop;) Jeg har samlet noen av bildene jeg tok med mobilen på turen.....Bakeriet på Illum hadde noen fantastiske cupcakes, mmmmmmm....Denne benken var så søt, løøøøv. Jeg måtte ta bilde av denne døren for den hadde så utrolig søtt dørhåndtak. Skulle gjerne hatt dette på døra hjemme, hihi;)


Da jeg shoppet mitt nye skjørt på Urban Outfitters fant jeg yndlingsplata mi fra videregående, Fugees på vinyl. Er ikke sikker på om alle vet hva vinyl er engang, men det spilles i alle fall på en slik retro platespiller. Ganske kult, ikke sant?Litt uklart bilde av Lise og meg på hotellet.  

Nå er det bare å lagre alle de gode minnene fra København og glede seg til neste jentetur:):):) 

Er det noen av dere som har vært i København? 

Suss fra Sunnis:)

4 kommentarer

Maia

31.10.2012 kl.15:44

fine Bilder!

Hadde satt stoor pris på en kommentar tilbake!

Jenteredaksjonen

31.10.2012 kl.17:55

Takk for det, Maia:) /Sunnis

Mina

01.11.2012 kl.14:35

Har vært i Køben ja:) Utrolig fint miljø der, og store fine shoppinggater, og jeg var på tivoli der, og 3D spiderman, KJEMPE stor kino, rundt 13 saler tror jeg

animago

01.11.2012 kl.16:26

så koselig

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits