Paljettdrømmer og en overraskelse på lur

I forrige uke var Sunniva og jeg en tur hos de kule jentene i Mildh Press, som er et PR-byrå for mange forskjellige merker. De viste oss hva slags klær som kommer i butikkene neste sommer, og det var masse fint å se! Her holder fine Cecilie opp en søt genser med neon-prikker!


Sunniva falt skikkelig for denne kule skinnjakka, som var helt lys og hadde et bilde på ryggen. Stilig!


Selv syntes jeg at denne kjolen med paljetter var veeeeldig fin. Ikke sant den ville sett fin ut på meg? :D

Det er jo alltid rart å kikke på sommervarer, når det er høst (og nesten vinter) utenfor døra. Men sånn er det i magasinverdenen - tenk, idag leverte vi Julia nr 17 til trykk! Det er ikke i salg før 3.desember, så naturlig nok handler det litt om jul. Designer Kristine skrev på mail til meg idag: «Jaja, da var julen over for denne gang!» Hihi!

I nr 17 har vi dessuten en STOR overraskelse på lur... Flere hint kommer snart, men kanskje noen vil gjette litt allerede nå??

:) Kirsti

3 kommentarer

Judit☮

01.11.2012 kl.20:53

Fiiint!

silje moen

01.11.2012 kl.22:24

one direction billetter?? :))

Vilde

06.11.2012 kl.12:58

Kanskje konkurranse om å vinne Justin Bieber billetter?? :D

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits