Verdens mest rosa kake?


Hoi! På fredag, midt oppi all pakking og alt flyttekaos på det gamle kontoret vårt, fikk vi tilsendt en stor pakke.


Og oppi der fant vi den mest rosa kaka vi noengang hadde sett! Smykkebutikk-kjeden Glitter fyller 20 år i år, og så ville de at vi skulle være med på feiringen. Og det vil vi jo selvfølgelig, spesielt når vi får tilsendt en så rosa og fin bursdagskake! :D 


Vi hadde jo aldri greid å få i oss hele kaka alene, så vi ba inn til kakefest på det (nesten) helt tomme kontoret vårt, jippi!


Tommel opp! Tusen takk for digg kake, og gratulerer med dagen, Glitter!

Idag har vi flyttet inn i splitter nye lokaler i Nydalen i Oslo. Det er litt rart, men veldig fint òg! Kanskje vi kan vise dere de nye plassene våre imorgen :)

Noen som gjorde noe gøy i helga? Spiste kake, kanskje?

:) Kirsti

6 kommentarer

^^

05.11.2012 kl.16:09

Hei, skal beggyne å abbononere på Julia snart, det er et kjempe bra blad! Jeg lurte på om dere kunne sende meg adressen til Louis Tomlingson eller noen andre i One Direction, eller vist de har en felles adresse så vill jeg gjerne ha den :) Det hadde hvert fint vist dere kunne finne ut det, da kan dere sende det til E-posten min: guro.t.a@hotmail.no Tusen takk ;)

P.S deter sikkert vanskelig å finne ut men, kan dere prøve? Har de i One Direction Snap Chat, hva heter de på det ? har de insta gram , hva heter de der ? Tusen takk for svar <3

Kathereeenkgh

05.11.2012 kl.16:28

hei kan dere ha en konkuraanse der man kan vinne jb billeter å 1D billeter??

kan dere ha noen plakater av rihanna,Justin bieber, one direction eller zendaya coleman og bella thorne

multicoolgirl

05.11.2012 kl.16:31

naaw det hadde vært syykt fint om dere har hatt plakat av justin bieber bare et ganske nytt bilde av ham og av bella thorn.. mmh den kaka så faktisk god men rosa ut haha!

Amnah

05.11.2012 kl.17:50

Skal lage marsmallallows snart ^^ kanskje rosa farget?

Mari

05.11.2012 kl.18:54

namme, nam! abonnererpå bladet, det er kjempebra!

Musikk-elsker på julia.no

09.11.2012 kl.12:38

Det hdde ikke gjort noe jeg hadde fått en slik bursdagskake! :)<3

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits