Bergen!

Hei! 
Mange av dere gjettet riktig, det var Bergen jeg skulle til! Jeg tok flyet rett etter jobb i går, og kom fram tidlig på kvelden. Reisen gikk fint, utenom litt busstull. Jeg er jo så flink, så jeg gikk av på feil stasjon først. Heldigvis bor onkelen min her, så han kom å hentet meg og kjørte meg hjem til Alexandra. Alex studerer her, så jeg er her for å få tilbringe litt tid med henne. I går koste vi oss med biff til middag og masse godteri. I dag har vi vært inne i sentrum, spist sushi og bare sett litt rundt. Jeg er offisielt forelsket i Bergen! 

 

Her er dagens outfit! Genseren er en ny favoritt fra Bik Bok, noen av dere husker den kanskje fra dette innlegget? Den ble endelig min tidligere denne uken! Jakken har dere nok sett mange ganger før, den er også fra Bik Bok. Bukse fra Top Shop og hansker fra Accessories. 

Hva skal dere i helgen? 

Kath :)

4 kommentarer

mychoise

03.11.2012 kl.20:51

jeg skal planlegge til bursdagen min!

Karoline

03.11.2012 kl.21:33

Hehe! Bor i bergen + var på fløyen ,så istid 4 !

Karoline

03.11.2012 kl.21:34

jeg mener at idag var jeg på fløyen og så istid 4 på kino :D

Lene <3

04.11.2012 kl.20:43

Bor i Bergen <3

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits