På vei hjem....

Hei! 

Da var den lille ferien min over for denne gang. Jeg sitter på flyplassen i Bergen og er klar for å reise hjem igjen. Det var utrolig hyggelig å se Alexandra igjen, og jeg håper at jeg får til en tur til snart! I dag har vi ikke gjort så mye, vi har bare slappet av, sett på tv, snakka i mange timer og spist masse godteri. Onkelen min kom å hentet meg hos Alex, også spiste jeg middag hos han før han kjørte meg til flyplassen.

Jeg har vært utrolig heldig med været i Bergen. Som dere sikkert vet så er Bergen kjent for regnværet sitt, men jeg har hatt strålende sol hele helgen! Har faktisk bare opplevd regn i Bergen to ganger, og hadde en hel uke med strålende sol en sommer jeg var her! Kanskje jeg burde flytte hit, så sola står opp litt oftere for dere Bergensere? 

Kath :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits