Jeg koooooser meg med Julia nr. 16Hallo!

Her sitter jeg på min nye plass i nytt Egmont-bygg, og koser meg med et nytt Julia-blad. Sweeeet!  <3

Julia nr. 16 kom akkurat inn døra her hos oss, og nå sitter jeg og leser alt det spennende som står i dette nummeret. Det handler om tester, og det er mange kule tester du kan ta. Om du ikke klarer å vente, finner du drøssevis av tester på Julia.no.

Det er ikke bare tester i dette bladet, det er spennende intervjuer også, blant annet med Merete, som har som jobb å følge Justin Bieber på turné! Hun har hatt "nærkontakt med Justin", men det nærmeste jeg kommer er å klemme litt på ham i bladet. ;)Gled dere til Julia nr. 16, jenter! Jeg kan røpe at det er en superfin overraskelse på side 39! ;)

 

Randi :D

4 kommentarer

Marie

08.11.2012 kl.20:18

Når kommer den i posten? :D For de som abonnerer:)

Sophie

09.11.2012 kl.18:18

Heii.

Jeg lurte bare på om dere kunne ha en konkurranse om å vinne one direction billetter en gang? :D Siden jeg prøvde å få billetter men fikk ikke :( Så kan dere ha en sånn konkurranse?! :) <33 Hadde blitt kjeeeempee glad da!

Kb

10.11.2012 kl.21:18

Jeg vet overraskelsen ! Den er såååå bra!!!! Gled dere alle som ikke vet den!

Ps: har billetter til one direction!

Helena

25.11.2012 kl.16:50

Hei digger bladet kjøpte Nr. 16 lå og leste det nesten hele helgen.

Jeg hadde blitt veldig glad om dere kunne sjekke bloggen min når dere har tid (hadde blitt glad med en kommentar.)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits