Helgekonkurranse: Vinn dusjprodukter

Nå er det jammen helg igjen! Og denne fredagen kan du vinne disse fargerike produktene - dusjsåpe, body wash og body milk. For å være med i trekningen må du svare på følgende i kommentarfeltet:

Beskriv den perfekte morgen for deg!

Vi trekker én vinner på tirsdag.

PS: Her kan du lese konkurransereglene våre

Lykke til!

84 kommentarer

Nina ♥

09.11.2012 kl.15:16

Min perfekte morgen er å våkne med sola skinnende gjennom vinduet som er rett ved hodet mitt når jeg våkner. Da får jeg så mye energi, og er glad resten av dagen. Noe så hverdagslig som sol gjør dagen perfekt for meg!

Maria R

09.11.2012 kl.15:17

Den perfekte morgen for meg er når man våkner opp etter en lang natt søvn. Man går ned i kose klærene sine og spiser taco. Etter man har varmet opp maten går man opp i sengen å ser på serien Friends. Den serien gjør så du blir glad og våken. Senere går du til butikken og kjøper julia og godteri.

Kryptonite på Julia

09.11.2012 kl.15:24

Den perfekte morgenen for meg er å våkne av at sola skinner gjennom vinduet og at jeg lager omelett,så lager jeg og mamma boller,CupCakes eller noe sånt :) Og koser oss med det til en film! :)

Jeanette

09.11.2012 kl.15:36

Den perfekte morgenen for meg er å få sove så lenge jeg vil, hvem liker vell ikke det? Og merke det at det er strålende sol utenfor, ta en tur i dusjen før jeg spiser frokost og nyter dagen med sol. :)
Den perfekte morgen for meg er å få mat på senga og se at det er sol ute. Elsker også å drikke varm kakao på morningen og kose meg med gode brødskriver eller noen pizza rester og koser med meg tv´en.

Elsker å gjøre dette i helgene, Gleder meg såå mye til i morgen da! :)

sarina på julia

09.11.2012 kl.15:41

Perfekt morgenen for meg er frokost på sengen og skolefri dag!

Dancingmika

09.11.2012 kl.15:49

Min perfekte morgen er å våkne av at sola skinner og jeg kan sove så lenge jeg vil uten å tenke på skolen eller andre ting tidlige på dagen. Og når jeg for en gangs skyld for spise på senga uten at mamma bryr seg og maser om smuler eller går rundt å støvsuger. Den perfekte morgenen er når du kan lukte blomster og nydelige ting av deg selv når du har dusjet kvelden før. Og når lakenet, dyna og puten er skiftet. Den perfekte morgenen er når du ser at du har vunnet denne premien og vet du kan lukte enda mere godt etter nest dusjrunde<3 navn: Mikaela Reinton Email: mikaelareinton@gmail.com

Aurora Alette

09.11.2012 kl.16:03

Åh, den perfekte morgen for meg må være å våkne en fin høst dag og vite at man resten av dagen har fri. Ute skal løpet helst være farget med gule, røde og brunlige nyanser, slikt som hører til høsten! Det skal ikke være for varmt, men ikke for kaldt, mer en av de dagene der man kan ta på seg en kjole, så lenge man har ull under, og muligheter for en sweater i høstnyaser om man skulle bli kald.

Det skulle være en slik dag der man våkner helt uthvilt, og i godt humør. Før man deretter finner varme croassainter på kjøkkenbenken, og en tekanne med varm, britisk te. Like etter skule jeg la laget meg en bolle med en sunn frokost blanding, gjerne med friske bær. I bakgrunnen skulle det stå på musikk at, gjerne noe i fra One Direction, Taylor Swift eller Ed Sheeran. I mens jeg spiste frokost med både frokostbanding og croassainter, skulle jeg lest smått i avisen, i mens jeg drakk te og lurte på hva jeg resten av dagen skulle foreta meg.

Aurora Alette, aletteae@online.no

Ha en flott helg alle sammen! :)

Marielle

09.11.2012 kl.16:04

Den perfekte morgen for meg er en lørdagsmorgen, der jeg får sove lenge. Så når jeg vokner sniker jeg meg inn på badet så ingen skal se meg å dusjer en varm god dusj så jeg vokner ordentlig.. Tar på meg nye rene klær, løper opp på kjøkkenet og spiser frokost med familien, men man må ha en pratfull koselig frokost.

Karen

09.11.2012 kl.16:09

In perfekte morgen er å våkne uthvilt, og vite at jeg ikke skal gjøre noe i løpet av dagen, bare slappe av. Det har faktisk aldri skjedd,,..

Sol

09.11.2012 kl.16:12

Jeg står opp sent - kler på meg favorittklærne mine - går opp på kjøkkenet, der mamma står og steker vafler - spiser - går ned og fikser meg på håret - pusser tenna - drar på skolen. :-)

Smiley Cyrus

09.11.2012 kl.16:20

Den perfekte morgenen er..at det er rosa himmel ute når jeg våkner,så får jeg frokost på senga!

Helst en søndag for da er alle rolig og trafikken er i slow motion:) Sitte å glane på Tv-en jeg har på rommet mens jeg spiser frokosten miin<3 THE PERFECT MORNING FOR ME!

Ingvild

09.11.2012 kl.16:43

Å våkne til helt uthvilt i min egen seng, sola skinner så vidt gjennom gardinene, lukten av kaffe og rundstykker i lufta. En god frokost med familien uten å ha dårlig tid. Så: et deilig bad med Lushprodukter :)

Dacke på julia

09.11.2012 kl.17:16

Den perfekte morgen for meg er at jeg lager meg en nydelig, god frokost. Etter det tar jeg på meg en galla-kjole og noen skikkelige kule sko. Jeg blir hentet i en limousin og kjørt til en rød løper. Det blir skikkelig kult

Maria

09.11.2012 kl.17:18

Den perfekte morgenen for meg er å stå opp til opptent peis. Det er så herlig å våkne når det er godt og varmt i huset! :)

Maren Straum Lie

09.11.2012 kl.17:28

Min perfekte morgen er når sola skinner og det er varm. Jeg ser ikke fæl ut eller har en dårlig hårdag.

maren-straum99@hotmail.com

Mina

09.11.2012 kl.17:31

Min perfekte morgnen: Våkner så sent jeg vil og tar meg litt mat, at noen har fyrt opp peisen og at jeg får godsofaen og kan legge meg ned og slappe av med et blad og litt godteri. Den perfekte Mina morgen ♥

Malin Ragnarsøn

09.11.2012 kl.17:34

Den perfekte morgen for meg er på en herlig sommerdag. Når jeg våkner helt utkvilt, sola skinner, det er en vakker skyfri himmel ute og jeg blir servert en god forkost på sengen!

Marita <3

09.11.2012 kl.17:35

Enkelt min perfekte morgen er at drømme mannen kommer med mat på senga litt justin bieber musikk også selfølgelig noe å lese på som er Julia bladet<3

Elsker Julia bladet<3

Miss Adorable

09.11.2012 kl.17:38

Den perfekte morgen for meg er når jeg våkner og det er julemorgen. Når jeg titter ut av vinduet, skal det helst snø. Huset er varmt og deilig fordi peisen er tent opp. Verdens beste mamma har stått opp litt tidligere enn vanlig for å lage risgrøt til frokost. Familien sitter samlet og venter spent på hvem som har fått mandelen i grøten, og samtidig ser vi på juleprogrammene som går på TV som Julemorgen, Tre nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen. Jeg gleder meg til dette, og heldigvis er det bare 45 dager igjen til jul :)

Hegepege

09.11.2012 kl.17:51

Den perfekte morgenen for meg er når jeg våkner av meg selv lenge før vekkerklokken ringer, jeg ligger lenge og venter på at kroppen skal være klar til å stå opp! Så står jeg opp og er full av glede og masse ting jeg har lyst til å få gjort i løpet av dagen! Om de rundt meg også smiler så gjør det dagen perfekt!

Kristina

09.11.2012 kl.17:55

Den perfekte morgenen er å ikke ha på vekkerklokken, men stå opp når jeg ønsker. Hoppe i tøflene og kle på seg morgenkåpen, se litt på koselige tv programmer, mens jeg nyter en kopp te og litt frokost. Kanskje ta bussen til byen med venninner også ut på formiddagen? En perfekt start på dagen spør du meg :)

STINA

09.11.2012 kl.18:07

Den perfekte morgen for meg er å våkne opp til sol og frokost på senga, loff med omelett!

Emilie D

09.11.2012 kl.18:08

Min perfekte morgen er å stå opp seint på dagen, sjekke telefonen å se at jeg har mange søte meldinger fra mine bestvenninner og kjæreste :)

Ta en god og varm dusj, før jeg sminker meg og ber over noen venninner til ''film maraton'' hihi :)

Evy

09.11.2012 kl.18:09

Den perfekte morgen for meg er å våkne å få frokost på senga og innse at du ikke skal på skolen i dag.... <3

Nora

09.11.2012 kl.18:19

Den perfekte morgenen for meg er hvis jeg våkner til sol gjennom sprekker i gardinene på en lørdag. Grunnen til at jeg har voknet skal være at katten min(har egentlig ikke) går over ansiktet mitt.Jeg skal føle meg opplagt, og ikke ha noen lekser eller oppgaver hengende over meg. Deretter skal jeg kunne gå rett ned til varme rundstykker med hjemmelaget bringebærsyltetøy, og ferskpresset appelsin juice. Sevfølgelig ikledd daffeklær <3

malinva

09.11.2012 kl.18:36

Den perfekte morgen for meg er; Det er sommer, og jeg våkner av at sola titter inn og jeg hører naboen klippe plenen med den bråkete plenklipperen sin. Så står jeg opp å tar på meg sommerklær og spiser en god frokost med ute på værandaen i sola. :)

Vilde

09.11.2012 kl.19:56

Den perfekte morgenen for meg, den starter med at det er lørdag, og det er fri fra skolen! Da tenker jeg hvilken dag er det i dag egentlig? JIPPI! Det er lørdag!!! Så går jeg ned i bare pysjen, og slapper av i sofaen til det er frokost, så spiser jeg en herlig frokost før jeg dusjer og kler på meg. På lørdager bruker jeg også ekstra lang tid på badet, for da har jeg liksom fri, og da er det bare gøy og sminke meg litt ekstra, og rette eller krølle håret mitt.

Vildebr@hotmail.no

Ida kristoffersen

09.11.2012 kl.20:17

Min perfekte morgen er å våkne til at det snør ute, så jeg kan ta et deilig varmt bad og skjemme meg selv bort med spa behandling,mens jeg ser snøen dalen ned i slalåmløypa og forventningene stiger. Etter badet fyrer jeg i peisen og lager meg en stor kopp kakao og brødskive med hvitost. Så sitter jeg foran peisen og dypper brødskiva i kakaoen og drømmer meg bort til " Vinterland".

stina

09.11.2012 kl.20:27

Min perfekte morgen er å våkne og bare føle at det er snø ute og når jeg ser ut vinduet så er snøen der for en herlig følelse:)

marigona

09.11.2012 kl.20:28

Min perfekte morgen er å få frokost på sengen min med en herlig frisk smoothie og bare se ut vinduet at solen skinner som bare det !

Selma

09.11.2012 kl.20:32

Den perfekte morgenen for meg er når jeg vokner og jeg ser ut av vinduet at det har snødd i løpet av natta, og at det er snø på takene til naboene. :-)

Julie

09.11.2012 kl.20:53

den perfekte morgenen er at jeg våkner av at sola skinner inn gjennom vinduet, og jeg hører fuglekvitring, samtidig som det har snødd i løpet av natta :)

det er en perfekt start på dagen :)

Julie♥

09.11.2012 kl.21:04

Den perfekte morgen for meg er å vokne til lyset,sol og en god frokost med kakao og egg! ♥

elisabeth

09.11.2012 kl.21:12

det perfect i morgen er for meg er sol en sun frokost og massasje og kakao i senga fuglersynger i vindu og kjæreste som er snill og søtt som kan gi deg det best han har

email:elisabeth110200@yahoo.no

Sigrid A

09.11.2012 kl.21:14

Da jeg gleder meg til og komme meg på skolen til vennene mine<3 Mange tenker negativt på å dra på skolen! Men jeg gleder meg hver eneste dag til skolen. Og det er min perfekte morgen!

camilla

09.11.2012 kl.21:28

Den perfekte morgen for meg er å våkne uthvilt og vite at det er en ny dag md nye utfordringer og gleder for tur :))

Ylva

09.11.2012 kl.21:32

Min perfekte morgen er når jeg våkner opp til snø og snøvær. Så ligger katten min i senga mi og maler. Så kan jeg ligge i senga så lenge jeg vil. Når jeg går ned på kjøkkenet finner jeg mamma og pappa og nybakt brød og kakao på kjøkkenbordet. Deretter hadde jeg spist og snakket med bestevenninnene mine på skype :)

silje moen

09.11.2012 kl.21:59

Min perfekte morgen er en skolefri sommerdag, der jeg kan ligge å dra meg så lenge jeg vil i senga, for så å spise herlig frokos og frukt og dra ut å sole meg. :)

Kumba Bonga

09.11.2012 kl.22:16

Må nok bli noe ganske så enkelt som at jeg sover til jeg ikke er trøtt lenger,som da blir i sånn 10-11 tiden.Så står jeg opp,tar meg et boblebad i en halvtimes tid.Etterfulgt av en god frokost med varme rundtstykker og kakao :)

kristine

09.11.2012 kl.22:58

Den perfekte morgen for meg er å starte med å ta meg en frisk dusj. Etterpå spise en god frokost og så ta på favorittklærene mine....og stelle meg på håret og sminke meg naturlig.

Ida Louise B

09.11.2012 kl.23:05

Den perfekte morgenen for meg er når jeg våkner den 25.desember helt uthvilt og våkner til lukten av julefrokost, ribbe og medisterkaker fra kvelden før og nystekt brød. Stemningen på denne ene morgenen i året er så koselig fordi alle hygger seg. Dette er en av de beste måtene dagen min kan starte på!

Justin_bieber_

09.11.2012 kl.23:54

Den perfekte morgenen var at jeg våkna kl 09:00 vi skulle begynne kl 12:00 på skolen så gikk jeg til vennen min og hadde det gøy og vi sminka oss så gikk vi på skolen var der bare litt så gikk jeg og min vennen til kino og nå skal jeg overnatta hos henne så det blir gøy :)

missvilje

10.11.2012 kl.00:01

Hei Julia!!!

Fin blogg!!

Eg fekk Julia nr.16 i posten i går, men eg leste ikkje bladet før i dag :) Da fekk eg vite at dere hadde blogg. Eg har bestemt meg for å besøke bloggen hver dag. Eg gleder meg sykt til nr.17 kommer. Eg gleder meg mest til Justin Bieber-spesial!!!

Hvis dere kjønner så abonnerer eg. Eg fekk faktisk det til julepresang julen 2011 :) Eg fekk en lapp der det sto at mor og far hadde gjort sånn eg fekk bladet i posten :o Eg ønsker meg det til denne julen og :))

Hanne<3

10.11.2012 kl.00:04

Den perfekte morgenen hadde vært å fått julia blad rett på sengen om morgene! åhh det hadde vært herlig! Å kunne lest et blad om morgenen får meg til å våkne og siden jeg liker å sove godt om morgene så hadde dette vært perfekt!

Stine Amundsen

10.11.2012 kl.00:25

Den perfekte morgen for meg er når alarmen på mobilen ringer og jeg virkelig føler for å stå opp, i stedet for å sette på slumre. Står opp, ordner meg på badet, sminker meg gjerne med litt ekstra og er veldig fornøyd med alt. Spiser litt mat og drar til skolen med godt humør! Resten av dagen blir så flott av at morgenen er bra. :)

BadeAnd på Julia.no

10.11.2012 kl.09:03

Den perfekte morgen for meg er når jeg våkner opp av solstråler treffer ansiktet mitt, og er uthvilt. Morgenen starter med en god frokost med smoothie og vafler, og slutter med et godt, varmt bad med rolig musikk og lys... ♥

Anette Røsand

10.11.2012 kl.09:11

Den perfekte morgen for meg må få være å sove ut,er mamma til en skikkelig morgenfugl og er lenge siden jeg har fått sove til jeg våkner av meg selv. Det mest perfekte må ha vært at typen kom å tok ho med seg ut på en tur,kom hjem..lagde frokost og kaffe til meg å serverte det til meg på senga,hehe..det hadde vært supert!

Marijenta på Julia.no

10.11.2012 kl.10:07

Den perfekte morgen for meg er å få våkne og vite at alle jeg er glad i er trygge og friske. Å få vite at ingen er skadde eller døde. Det er alt jeg trenger å vite. Det er min perfekte morgen.

Susanne.11 på julia.no

10.11.2012 kl.10:44

Min perfekte morgen er på juleaften-morgen. Det er en herlig følese. Den hvite snøen er så vakker, da føler jeg meg i sklikkelig julestemning. Kanskje jeg leser litt julia, eller et juletegneserieblad, det er bra for å komme i julestemning!! Morgenkåpen mmå på til en herlig frokost som består av solbærtoodie og lapper med brunost og smør. Også ha en ferie fremfor seg og ikke minst gaver!!!

Malin Bieber

10.11.2012 kl.11:21

En perfekt morgen for meg er å sove lenge, også sette meg i sofaen å se litt tv. Også bare spise noe godteri eller kake til frokost, og bare kose meg med te og god frokost! Det er livet!

Emilie

10.11.2012 kl.11:24

En perfekt morgen for meg er å vite at jeg har en morsom avtale med en av bestevennene mine :)

Musikk-elsker på julia.no

10.11.2012 kl.11:35

Den perfekte morgen er å sove lenge, ta en dusj og deretter legge meg igjen for å se på tv :)<3

ikram

10.11.2012 kl.12:59

En perfekt morgen for meg er att jeg våkner, det er sol ute, fuglene synger på en måte i kor og får en fantastisk nyhet om att det er slutt på HATERS og MOBBERE.

Hadde blitt sykt glad for syns så utrolig synd på folk som blir hatet og mobbet livet er ikke lett for dem... ;(

julieeee

10.11.2012 kl.14:19

En perfekt morgen er når man våkner godt uthvilt, solen skinner og man vet at dette blir en god dag. Man står opp sitter og ser litt på TV eller driver litt på PCen. Så kjenner man duften av deilige rundstykker fra ovnen. Det er varmt ute, så man kan sitte ute i sola og spise frokost. Jeg tar som vanlig rundstykke med gulost og litt juice. Vi sitter lenge og nyter en god frokost før jeg går på badet og bruker lang tid på å ordne det perfekte antrekket og den perfekte frisyren. Da er jeg klar for en herlig dag, etter å ha hatt en fantastisk morgen.

<3 Silje

10.11.2012 kl.15:00

En perfekt morgen er å våkne akkurat da man skal, få en god morgen melding av kjæresten og drikke smoothie og spise rundstykker til frokost. mm, herlig!

Nora

10.11.2012 kl.16:29

Den perfekte morgenen for meg er at: Jeg våkner på morgenen og Våkner til et helt ryddig rom og at jeg kommer ned trappa og dær står det en prinsesse frokost til meg med rundstyker, iskaffe, Jordbær syltetøy og Vaniljeiskrem, også kommer venninen min på besøk. det kunne ikke vært en bedre morgen for meg en og møte venninen min, sovelenge og få en prinsesse frokost

Ingeborg

10.11.2012 kl.17:33

For meg er den perfekte morgenen å våkne tidlig opp på julaften. Huset er pyntet og alt er klart for den store dagen. Det er herlig det:)

ihynne@msn.com

Victoria Jeanett

10.11.2012 kl.18:23

For meg er det når jeg får vekke søsteren min på 2 som alltid blir kjempeglad for å se meg! En klem og et smil fra henne kan gjøre en hel dag fantastisk!:)

Anna

10.11.2012 kl.18:29

Den perfekte morgenen for meg er å stå opp sent (men ikke for sent), lage meg god frokost og drikke en stor kopp te og slappe av før jeg finner på noe gøy med vennene mine!<3

Nora Damlien

10.11.2012 kl.19:22

den perfekt morgen for meg er å få frokost på senga, stå opp når jeg vill.Og så ta en lang dusj, med varmt vann. Spise baugeter og drikke hjemmelagd smhotie.

Tonjeee

10.11.2012 kl.20:00

Enkelt, en morgen hvor jeg har tid til å lage meg en kopp med te og nyte den er den perfekte morgen :-)

ida:)

10.11.2012 kl.20:42

den perfekte morgenen for meg er å ligge å lytte på reinevær i senga mi, det er sinnsykt avslappende! :) å stå opp i solskinn å ta en kald dusj! , drikke en varm kopp te med toast og være sammen med familien!

Mina

10.11.2012 kl.23:03

Min perkfetke morgen ville vært slik at jeg stod opp akkuratt når jeg ville, og finnet frem en deilig brødskive helt fersk med deilig syltetøy og ligge og slappe av den deilige sofaen. Og kunne bare ligget i morgenkåpen til jeg ville.

Sofie<3!

10.11.2012 kl.23:45

Hei! Min beste morgen er: når du tar på deg tøflene og går i pysjen ned trappa og frokosten er klar og det er ten stearinlys på bordet og eggene er ferdig kokte😘😊og det er juice til drikke💜❤😉 og du bare setter deg ned og begynner å spise og hele familien sitter å spiser sammen!😘😉💜💜💜

Ingrid|

11.11.2012 kl.08:26

Hei!

Den perfekte morgenen for meg er om jeg kunne stå opp når jeg ville også ta på meg morgenkåpe og tøfler, jeg ville lagd smoothie og rundstykker til frokost og sett på en fin film :-)

webfriends

11.11.2012 kl.11:09

Den perfkte morgen : Jeg ville hatt frokost på senga så me eit nytt Juliablad.

Så fekk jeg smoothie også tok jeg en laaaang dysj !

Minni!!

11.11.2012 kl.12:25

Lese julia og at det er sol uten for vinduet

Rose & Royce

11.11.2012 kl.15:51

Min perfekte morgen er når jeg kan våkne så sent jeg vil uten å bli forstyrret eller vekket av noe eller noen som helst. Og når jeg i det hele tatt våkner blir jeg servert frokost av min søte tvillingsøster uten at hun klager. Slik ville en perfekt morgen være for meg :)

hedda

11.11.2012 kl.17:14

Min perfekte morgen er å våkne til yndlings sangen min, få frokost og ikke minst julia på sengen. Høre fuglene synge å se solen skinne :-)

heddabemo@hotmail.com

Mille

11.11.2012 kl.17:24

Min perfekte morgen er å få farmors hjemmelagde pannekaker med sirup på senga og se en episode gossip girl og så å ta en lang varm dusj og gå ut i sol og varme!

Fanny

11.11.2012 kl.18:13

Det må være når jeg overnatter hos venninnen min, og den som våkner først vekker den andre. Og så går vi ned til kjøkkenet der moren hennes mest sansylig har varmet baguetter, og laget kakao. Og vis det ikke er kakao lager vi chocochino eller iskaffe elns. Så ser vi på Charmed eller Big bang theory som hun har på DVD.

Maja

11.11.2012 kl.18:51

En sommermorgen:

Jeg våkner i 10-tiden av at sola skinner inn på rommet mitt. Jeg drøyer litt med et juliablad, før jeg kaster på meg sommerkjolen og går ned, ut på terassen for å spise frokost. På menyen står det rundstykker med ost og paprika, vannmelom, jordbær, mango, ananas, tomater og kald iste til drikke. Mm! Hele familien er med, og vi spiser en lang, deilig sommerfrokost. Etter dette lager jeg noen supre planer med noen av vennene mine, som å dra på stranden. Vi bestemmer oss for å møtes om litt, så i mellomtiden ligger jeg på solsenga med mine kule, nye solbriller på og leser, eller så hopper jeg på trampolinen og spiser litt jordbær kanskje?:)<3

En vintermorgen:

Vi er på hytta, den koselige, varme hytta vår. Jeg våkner sent, drar meg i sengen: leser litt og spiller på mobilen kanskje. Jeg står opp, drar på meg den myke, rosa morgenkåpen min og hopper inn i et par fleecetøfler. Jeg ser ut av vinduet, og der daler snøen (lett og fin!<3). Jeg tasser ut i stua, smiler til livet. I stua sitter mamma og pappa og broren min og leser de også. Peisen er på og varmer lett mot oss. Livet er herlig!<3 Det er juleferie og kun noen få dager til selveste julaften. ....<3

Eira

11.11.2012 kl.23:18

Den perfekte morgenen for meg er då eg kan våkne opp og vere fornøgd med livet sånn som det er og bare slappe av. Då eg har fått sovet lenge og at eg kan ete ein lang frukost kor eg får bestemme kva eg vil ete, som ferske boller med syltetøy og littegrann nugatti og så eit stort glass smoothie og deilig frukt og bær selvsagt. :)

ღ Sofie Osmo ღ

11.11.2012 kl.23:53

Du våkner helt uthvilt mens den herlige morgensola lyser inn på rommet ditt gjennom gardinene. Litt etter får du en søt morgenmelding fra din bestevenn\kjæresten din, som får deg i enda bedre humør. Du går inn på badet for å ta deg en varm, herlig dusj. Når du er ferdig lukter det nystekte rundstykker i hele huset. Du hopper inn i koseklærne og går for å spise frokost. På bordet er alt av favorittpålegget ditt + de herlige rundstykkene moren din er så flink å lage.

Etter frokost går du å fikser deg. Du har både en strålende hårdag og sminken sitter perfekt på deg.

Er ikke det en perfekt morgen, så vet ikke jeg! Skulle gjerne våknet som det hver dag! :)<3

Amnah

12.11.2012 kl.11:18

du våkner en lørdag morgen og ser at ingen er i huset. på kjøkkenet ligger det en lapp der det står at alle har dratt til Sverige for å handle inn ting, og at jeg er alene hjemme. jeg setter på høy musikk og setter i gang med å bake noe til familien min, i håp om at de kjøper noe til meg :P hehe....

jeg elsker å bake! hver gang jeg har tid gjør jeg det, men det er ikke alltid jeg får tid til hobbyen min, så hvis familien min er ute og reiser, blir det en herlig dag med baking med musikk <3

My perfect morning <3

aimayunis@hotmail.com

Karolin3 på julia.no

12.11.2012 kl.15:03

Hei Jenteredaksjonen :)

Den perfekt morgen for meg må være en dag hvor sola skinner, fuglene kvitrer og det er skikkelig sommervær ute! Blomstene spretter opp i alle slags farger, og alt er helt perfekt!

Etter en deilig frokost med familien, drar vi til stranden for å bade og slappe av. Man kan kjenne en svak sommervind som blåser i håret, men likevel kjenne sola varme i ryggen :)

En slik dag hadde vært deilig ;)

Håper jeg vinner dusjproduktene! Ha en fin uke, hilsen Karolin3 på Julia.no :D

Mina

12.11.2012 kl.15:47

Min favorittmorgen: At jeg våkner av at noen kommer med frokost på sengen min med et kakestykke og litt melk. Og at jeg kan sette meg ned i boblebadet og finner frem litt spa ting og koser meg i boblebadet. Nettopp en perfekt morgen for meg ♥

Dorthea

12.11.2012 kl.16:01

En perfekt morgen for meg måtte nok ha hvert å våknet opp med kjæresten helt utvilt og klar for en ny dag. Frokost på senga og en liten joggetur i fjellveien. Dessuten må jeg også inrømme at det er veldig stas å våkne opp til en snødekket bakke utenfor :-)

Anna

12.11.2012 kl.16:28

Når man våkner av at kjæresten kommer på besøk, det er koselig det! Få en god frokost, gjerne omelett og melk, nam. Ha en rolig morgen, men vite at man snart skal ut og gjøre noe gøy, er ikke gøy å våkne hvis man vet man ikke skal gjøre noe hele dagen.

juliea Bieber

12.11.2012 kl.20:31

Den perfekte morning for meg er: den må være på en lørdag.Jeg starter med å dusje så setter jeg meg i sengen å spiser frokost og driver kansje litt med pc-en (justin bieber ting også) :)) Håper virkelig at jeg vinner! Om jeg vinner skal jeg gi litt av det til bestevennen min :)

Anna:)

12.11.2012 kl.21:00

Hei!

Den perfekte morgenen for meg er å våkne av meg selv og ligge under den varme dyna mi en stund. Så kommer mamma inn med god te som lukter super godt. Jeg ligger og leser i et julia blad og drikker te. Det beste er å slippe å tenke på at du skal skynde deg opp og gjøre deg klar. Jeg elsker rolige morgener hvor jeg bare kan kose meg og gå rundt med deilige inneklær og ta en lang super deilig dusj! :)

Mina

13.11.2012 kl.14:24

Min perfekte morgen er og våkne uthvilt, og at solen skinner. Før jeg finner meg en brødskive med syltetøy og tar godsofaen og ser på min favorittserie Dauinger, med litt godterirester fra dagen før. Jummy, min perfekteste morgen

hedda

24.11.2012 kl.08:34

min perfekte morning er å slappe av i senga og se ut av viduet og høre på fuglene som kvitrer og kle på meg til en deilig frokost med familien min.

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits