Gold Coast

Hei! 
Grunnen til at jeg ikke kunne fortelle dere hvor jeg skal og når jeg skal dit var fordi at jeg måtte si ifra til jobben min i matbutikken. Jeg ante ikke hvordan jeg skulle si det, eller når. Men, i dag klarte jeg ikke å holde det inni meg lenger, og sa ifra på personalmøtet. Så nå kan jeg fortelle dere hvor jeg skal, mange av dere gjettet riktig. Jeg skal til Australia, nærmere bestemt Gold Coast. Det ligger i Queensland-området, som er på Østkysten. Det er ikke lenge til jeg drar, faktisk så drar jeg allerede i slutten av januar!

Australia har lenge vært en drøm for meg, og endelig skal den gå i oppfyllelse! Jeg skal være der i et helt år, bo for meg selv, gå på skole, møte nye mennesker og få sol på kroppen. Det blir rett og slett helt fantastisk!

Noen av dere som har vært i Australia? Eller vil dit?

Kath :) 

6 kommentarer

Mina

11.11.2012 kl.18:03

Heldig, kos deg mye

nora

11.11.2012 kl.20:54

Jeg har kjempelyst til og dra til Australia. Mamma og pappa har vært dær. De var i sindney

Eira

11.11.2012 kl.23:24

Så heldig du er, eg håper eg kan ein dag bu eit år i utlandet og studere.:)

Du får kose deg og du må huske å besøke "The Great Barrier Reaf" når du er der.

Forresten du kan vel fortsette å blogge når du er der?

Katharina

11.11.2012 kl.23:30

Eira: Det kan du nok når du er ferdig med skole, eller 2 året på vgs! Håper du får muligheten til det! Og ja, jeg har pratet med Kirsti om det, så bloggen blir nok med meg i kofferten når jeg reiser :)

vilje

12.11.2012 kl.13:42

Jeg vil så mye :))

Tuva

12.11.2012 kl.15:10

Faren til beste venninna mi er derfra, og hun har da besteforeldre der.

Så hun har vært der mange ganger.

Håper jeg får dra dit en gang!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits