Julekalenderen er i full gang! :)Desember - kalendertid! <3

Du følger vel spent med på Julias julekalender hver dag? Vi har så mange flotte premier i år, at selv om det er jeg som har lagt inn alle "kalenderlukene", så gleder jeg meg litt til å se dagens konkurranse live på Julia.no hver eneste dag.

Vi trekker premier og sender ut fortløpende, og flere heldige vinnere har kanskje alt fått premien sin i posten. Om du lurer på om du har vunnet noe i julekalenderen, kan du sjekke vinnerlsiten her. Og er du ikke medlem av Julia.no, så skynd deg å bli det, så du får deltatt resten av julekalenderen! ;)


Jeg er hjemme i dag, og hoster, drikker te, knasker halstabletter og hører på julemusikk. Det er litt greiere å være forkjøla når man kan tenne stearinlys, spise klementiner og høre på julemusikk. :)

Randi :D

Én kommentar

Tonjeee

06.12.2012 kl.15:14

Jeg deltar hver dag! Dere burde ha flere konkurranser med bøker, for det var bare superkjekt!

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits