Dagens outfit!


Idag spurte jeg Sunniva om hun kunne ta outfitbilde av meg, og da spurte hun om ikke hun også kunne være med! Hun sa at det tross alt var veldig lenge siden sist, og det hadde hun jo helt rett i :)

Jeg har på meg: Kjole fra H&M, strikkegenser fra Gina Tricot, skjerf fra Bik Bok og støvletter fra Bianco. Sunniva har på seg skjørt fra Ganni, genser fra H&M, smykke fra H&M og støvletter fra Debbie.

Nå begynner vi å bli ganske klare for jul her i Julia-redaksjonen. Jeg har en boks med pepperkaker stående på pulten min, spiser mange klementiner, drikker te med kanel (den lukter veldig jul!) og hører på julemusikk. Da kommer jeg veldig i julestemning! Hva gjør du for å få julestemningen på plass?

Og hva synes du om antrekkene våre idag?

:) Kirsti

3 kommentarer

Anniken Gulbrandsen

10.12.2012 kl.16:04

Stilig!

Mina

10.12.2012 kl.16:08

fine dere er <3

connie rossing

10.12.2012 kl.17:05

fint! :)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits