HJEM ... til meg!?

Er det noen som følger med på tv-serien HJEM på NRK? Visste dere at den er spilt inn i Vestfossen, der jeg kommer fra? Nå bor jeg jo i Oslo, men foreldrene mine og veldig mange i familien min bor der fremdeles. Nesten hver gang jeg var i Vestfossen ifjor høst, var det innspilling på gang i gatene. Det stod NRK-biler overalt, og plutselig møtte jeg en hest etter å ha vært inne på Kiwi!

Det er jo dødsgøy! Kjempekult å se stedet jeg kjenner så godt på tv. Her har de jo til og med fått med Vestfossen Jente- og guttekorps som statister, der spilte jo jeg fløyte da jeg var yngre! Jeg hadde en sånn uniform :) Så jeg må jo følge med på serien hver søndag, og kjenne meg igjen nesten overalt. Og så kan jeg fnise litt av at skuespillerne snakker litt rar dialekt og kjører helt feil vei og sånn :D

Fant et bilde av meg hjemme i Vestfossen også. Det er ikke et veldig stort sted. Men jeg liker'e for det!

Noen flere som følger med på HJEM?

:) Kirsti  (stolt vestfossing!)

3 kommentarer

ldml

11.12.2012 kl.14:59

Jeg følger ikke med, men kanskje jeg skal begynne :-)

Jeg spiller også fløyte!

Ida

12.12.2012 kl.19:18

Jeg følger med på det.:)

Jeg synes det er kjempe morsomt;)

Tuva

14.12.2012 kl.09:36

Jeg bor i Vestfossen!

Jeg var med på innspillinga en gang(Jeg er faktisk på det andre bilde), og det var kjempemorsomt!

Jeg er på det 2 bilde bak "Alexandra"(Ser rar ut på bilde da, hihi).

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits