Juleferie!


Søsteren min Martine og jeg på julaften :)

Hei, Julia-jenter! Håper dere koser dere i jula! Jeg ble selvfølgelig syk nesten i samme sekund som jeg fikk juleferie - akkurat som om kroppen min tenkte "Jippi! Endelig har Kirsti tid til å slappe av! Da skal jeg gi henne masse feber og vondt i halsen og hoste og snørr, sånn at hun må holde seg i ro i maaaange dager!". Dårlig gjort...

Heldigvis ble jeg kvitt feberen i tide til julaften! Jeg fikk masse fint til jul, blant annet en superkul veske av søsteren min, og mange stilige smykker :)

Jeg synes det er veldig deilig med ferie, men jeg må innrømme at jeg synes det er litt kjedelig innimellom også. Når jeg har vært i juleselskaper, sett alle filmene jeg har lyst til å se, surfa masse på nettet, lest bøker og blader, spilt spill og til og med rydda litt(!), hva skal jeg da finne på?

Hva liker du å gjøre i ferien?

:) Kirsti

2 kommentarer

Miriam

29.12.2012 kl.14:01

Jeg liker å gå på ski!!!

15.01.2013 kl.14:05

Å så koselig jeg også hetwr Martine å jeg bare elsker alt med julia tusen takk for at dere har gitt meg noe som faltisk er bedre en i pad og alt det fer. Om jeg kunne velge ta vekk i pad,tv,data og alt det der eller slutte å lese julia hadde svaret hvert enkelt vekk teknoligen

Mvh stor fan Martine.

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

30, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits