Nyter dagen

Hei! 
Jeg ligger på sofaen å nyter årets nest siste dag. Foreldrene mine har reist på hyttetur, og jeg nyter stillheten her hjemme. I går kveld laget jeg biff til middag og hadde besøk av en venninne. I dag sov jeg til jeg våknet av meg selv, jeg har spist deilig frokost og har ligget på sofaen å lest aviser i flere timer! Høres kanskje kjedelig ut, men det er ikke ofte jeg har tid til å være alene og bare lese en avis. 

Jeg vet ikke med dere, men jeg begynner å bli veldig klar for et nytt år. Nye muligheter, og et nytt land for min del! Jeg pleier aldri å ha nyttårsforsetter, rett og slett fordi jeg aldri klarer det. I år har jeg flere! Jeg skal kvitte meg med en uvane jeg har, jobbe hardt med skolearbeid og bruke pengene mine riktig. Alle tingene må jeg klare, fordi jeg skal bo alene på andre siden av jordkloden. 

Er dere klare for et nytt år? Og har dere noen nyttårsforsetter?

Kath :)

2 kommentarer

30.12.2012 kl.20:51

mitt nyttårsforett er og dra på justin bieber konsert <33

Erle15 på julia.no

30.12.2012 kl.21:30

Jeg har egentlig ingen men vil prøve å gjøre det som er rett og være hyggelig å grei.

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

29, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits