Vi teller ned til TV2 Sporten Snowshow, yeah!

Hei jenter!

Husker dere at vi holdt på å planlegge masse morsomt som skulle skje dette året? En av de tingene er Snowshow. Vi gleder oss skikkelig til å sende Julia på tur med TV2 Sporten Snowshow 2013!!! Dette er de stedene vi kommer til å besøke i løpet av de neste ukene:

Klikk her

Er du i nærheten, kom innom da vel! Hos oss kan du slappe av og lese blad, delta i balansekonkurranse, skrive en hilsen til redaksjonen på veggen, spise godterier og få med deg noen overraskelser hjem. Snowshow er et arrangement med gratis heiskort i bakken som du kan lese mer om her. Så nå er det bare å melde seg på sammen med venninnene dine, så kanskje vi ses der? 

Vinterklem fra Sunnis:)  

4 kommentarer

Mari

10.01.2013 kl.07:47

Hvordan melder man seg på?

Kirsti

10.01.2013 kl.10:07

Mari: Gå inn på snowshow.no og trykk på "gratis heiskort" øverst til venstre på siden :)

Mia

13.01.2013 kl.20:44

Har så lyst til å være med, men den dagen det passer skal bi kanskje til Oslo...

Ski jenta!

08.02.2013 kl.16:21

Trololo.. Vil Voss resort si i Bavallen, eller Myrkdalen? Det er utrolig fint på begge stedene! Jeg bare elsker å gå på ski! Hvem elsker vell ikke å gå på ski, eller de hvite snøen? :)

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

30, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits