Vi flytter!

Hei, alle Julia-jenter!

Vi har bestemt oss for å flytte bloggen vår!
Ikke så veldig langt, men inn sammen med alt det andre morsomme vi har på nettsidene våre, Julia.no. Vi har lyst til å samle alt som har med Julia å gjøre på ett sted, og håper du vil være med videre!

Vi skal selvfølgelig ikke slutte å blogge, og akkurat som før vil det være konkurranser, outfits og små innblikk i hva vi driver med i Julia-redaksjonen. Katharina skal også fortsette å blogge for oss :)

Bli med, da vel! Fra nå av finner du oss på:

 

www.julia.no/redaksjonens-blogg

 

Dette er dermed vårt siste innlegg her på Jenteredaksjonen. Takk til alle som har fulgt oss så langt - vi sees på Julia.no!

Stor klem fra Julia-jentene <3

6 kommentarer

Aurora Alette

26.01.2013 kl.09:11

Ok! Jeg skal nok fortsette å lese, det skal jeg nok!

Men, jeg har et spørsmål; kommer dere til å ha novelle konkurranser snart, eller er det muligheter for å sende inn noveller som kommer på trykk?

Moaw

27.01.2013 kl.19:06

Hei!

Ehm jeg kommer nok til å fortsette å lese men jeg syns dette er ganske dumt! :( Siden dere får jo ikke postet mange bilder i ett inlegg og det blir ikke like bra syns jeg da.Ikke noe sånn negativt ment.. :)

Også lurer jeg også på det samme som Aurora!

Kirsti

28.01.2013 kl.09:30

Aurora: Så bra at du vil fortsette å lese :) Vi har ikke planlagt noen novellekonkurranse i nærmeste fremtid, men det er alltid mulig å sende oss noveller som vi kan vurdere å bruke. Send til julia@egmont.no :)

Moaw: Hei! Joda, på Julia.no har vi muligheten til å bruke bildegallerier, så vi kommer til å fortsette å legge ut flere bilder i hvert innlegg. Håper du har lyst til å besøke oss på Julia.no :)

Hilsen Kirsti

Mai liss

31.01.2013 kl.19:28

Så fint da blir det enda bedre får oss jenter.

Får tiden er jeg jo ikke i så veldig humør har akuratt avsluttet et forhold så.....

Har dere et forslag på var jeg kan gjøre får og bli gladere?

Pliss svar trenger

det

marenbest

02.02.2013 kl.18:49

hei jeg liker bloggen deres. håper der stikker innom min blogg

Mari

19.02.2013 kl.21:28

Jeg skal garantert følge med på Julia og lese bloggen:) Blir enklere å følge med da <3

Skriv en ny kommentar

Jenteredaksjonen

30, Oslo

Bli med bak kulissene til Norges største jenteblad; Julia! Her kan du følge jentene i redaksjonen fra dag til dag, og få et lite innblikk i hvem vi er og hva vi driver med. Sjekk også ut www.julia.no! Vil du kontakte oss, kan du sende en mail til julia@egmont.no (bladet) eller til juliaweb@egmont.no (nettsiden).

Kategorier

Arkiv

hits